Stortinget

Priv. til red.: Den sveitsiske presidenten besøker Stortinget

Del

Stortingspresident Masud Gharahkhani tar imot Sveits’ president Viola Amherd på Løvebakken onsdag 7. februar.

Stortingspresident Masud Gharahkhani (A) får besøk av den sveitsiske presidenten, Viola Amherd, onsdag 7. februar. Foto: Stortinget.
Stortingspresident Masud Gharahkhani (A) får besøk av den sveitsiske presidenten, Viola Amherd, onsdag 7. februar. Foto: Stortinget.

− Jeg ser fram til å ta imot den sveitsiske presidenten på Stortinget. Forholdet mellom Norge og Sveits er veldig godt og vi deler viktige verdier. Vi samarbeider tett i EFTA, WTO og FN, og dette besøket vil bidra til å styrke relasjonen ytterligere, sier stortingspresidenten.

Besøket på Stortinget skjer i forbindelse med president Viola Amherds offisielle besøk til Norge.

Praktisk informasjon

Journalister og fotografer som ikke er medlemmer av Stortingets presselosje, og som ønsker å overvære besøket, bes vennligst akkreditere seg til presse@stortinget.no innen tirsdag 6. februar klokken 14. Oppmøte senest onsdag klokken 9:30 på Løvebakken.

Fotomuligheter

10:00: Ankomst Løvebakken
10:05: Oppstart av møtet på stortingspresidentens kontor (pool ved stort oppmøte)

10:26: Signering av gjestebok og foto foran flaggene i Eidsvollsgalleriet  

Kontakt

Stortingets pressevakt
Tlf. 920 10 681. (Vennligst ring, ikke send sms.)

E-post: presse@stortinget.no

Om oss

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg pressemeldinger fra Stortinget

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye