Hvem er «Norges hyggeligste kassadame/kassamann 2024»?

Del

Også i år skal ukebladet Hjemmet hedre hverdagsheltene, de blide sliterne i norske dagligvarebutikker rundt om i langstrakte Norge. Hvem imponerer i deres nærmiljø? 

Redaktør Ole Martin Bjørklid og innholdsansvarlig Cathrine Barland Jensen hyller Norges hyggeligste kassamann 2023, Fredrik Myksvoll Alvsåker på Kiwi Bryggen Hommersåk i Sandnes, Rogaland.
Redaktør Ole Martin Bjørklid og innholdsansvarlig Cathrine Barland Jensen hyller Norges hyggeligste kassamann 2023, Fredrik Myksvoll Alvsåker på Kiwi Bryggen Hommersåk i Sandnes, Rogaland. Siri Walen Simensen

Vi vet alle hvem de er, de som møter oss med smil og hyggelige ord når vi gjør våre daglige innkjøp. Kanskje pakker de varene i poser for deg, hjelper deg ut med dem. Kanskje snudde vennligheten til denne personen din dårlige dag til å bli god likevel, fordi du trengte å bli sett og det gjorde godt med et smil og litt latter. 

Fra mandag 5. februar kl.12 er Hjemmet igjen i gang med kåringen "Norges hyggeligste kassadame eller kassamann". Nomineringen pågår til torsdag 15. februar kl.23.59, altså i elleve dager.

- Vi håper at alle kan bli med og spre budskapet. Å foreslå en eller flere kassadamer eller kassamenn man setter ekstra pris på, er lov, sier innholdsansvarlig Cathrine Barland Jensen. For henne blir det vårens høydepunkt å overraske vinneren etter endt finale i uke 14 eller 15. Men før det, skal det foreslås kandidater. 

De som foreslås flest ganger, blir med til en finale. Finalistene presenteres i Hjemmet i uke 10 og blir med i en intens og spennende uke, der kunder og andre stemmer frem sin favoritt. Gjennom sine SOME-kanaler vil Hjemmet underveis dele hvem som ligger best an. 

Hva vi ønsker å si til alle i hver krik og krok av Norge: Tenk nærmiljø. Tenk på hvem du setter ekstra pris på, og som gjør en innsats, som blir lagt merke til både på det praktiske og mellommenneskelige planet. 

Link til stemmeskjemaet finnes på hjemmet.no og informasjon ligger også på Hjemmets Facebook-side.  Link til stemmeskjemaet er også her:

https://forms.office.com/e/JfVCi9sWCQ

Invitasjonen til kåringen står på trykk i Hjemmet uke. 6. 

Og hva tidligere vinnere sier om å gå til topps: 

"Det er noe av det største jeg har opplevd, helt fantastisk" (Victor Villemann Stange, vant 2020)

"Jeg ble hoppende, ellevilt glad og veldig stolt. Jeg elsker jobben min". (Cristobal Martinez, vant 2022)

"Å vinne har gitt meg mange muligheter jeg kanskje ikke ville ha fått" (Fredrik Myksvoll Alvsåker, vant 2023)

Nøkkelord

Kontakter

Dokumenter

Lenker

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye