Oppgang i boligprisene i Stavanger

Del

Boligprisene i Stavanger steg med 4,3 prosent i januar. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 1,2 prosent.

Stavanger har hatt en sterkere sesongjustert utvikling sist måned sammenliknet med Oslo (+0,9 prosent), og Trondheim (+0,1 prosent), men svakere enn i Bergen (+1,5 prosent).

Det har i januar blitt solgt 376 boliger i Stavanger. Det er 6,5 prosent flere sammenliknet med samme måned i 2023.

Det har i januar blitt lagt ut 365 boliger til salgs i Stavanger, noe som er 8,0 prosent flere sammenliknet med samme måned i 2023.

Gjennomsnittlig salgstid i Stavanger sist måned var 34 dager. Det er raskere enn landet for øvrig som hadde et snitt på 67 dager.

Medianboligen i Stavanger koster nå kroner 3.838.103,-

Nøkkelord

Kontakter

Ronny SkjøtskiftDaglig lederAktiv Eiendomsmegling Jæren

Kommenterer boligmarkedet i Sandnes, Stavanger, Jæren og Klepp, samt markedet for hytter i Rogaland

Tel:41614676

Lenker

Vi er bransjeorganisasjonen for norske eiendomsmeglingsforetak. Ved årsskiftet 2022/2023 hadde Eiendom Norge 60 foretaksmedlemmer.

Disse foretakene hadde 767 kontorer/filialer. Medlemmene står for cirka 98 % av alle boligtransaksjoner i Norge. Det utgjorde i 2022 130 385 transaksjoner.

Vårt mål er å være landets ledende organisasjon innen bolig- og bransjepolitiske spørsmål, og vi arbeider for eiendomsmeglingsbransjens rammebetingelser og for å sikre forbrukerne effektive og trygge eiendomstransaksjoner.

Følg pressemeldinger fra Eiendom Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Eiendom Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Eiendom Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye