Oppgang i boligprisene i Trondheim

Del

Boligprisene i Trondheim steg med 2,6 prosent i januar. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,1 prosent.

Trondheim har hatt en svakere sesongjustert utvikling sist måned sammenliknet Bergen (1,5 prosent), Stavanger (+1,2 prosent), og Oslo (+0,9 prosent). 

Det har i januar blitt solgt 418 boliger i Trondheim. Det er 1,7 prosent færre sammenliknet med samme måned i 2023.

Det har i januar blitt lagt ut 311 boliger for salg i Trondheim. Det er 14,1 prosent flere enn i tilsvarende måned i 2023.

Gjennomsnittlig salgstid i Trondheim sist måned var 60 dager.Det er raskere enn landet for øvrig som hadde et snitt på 67 dager.

Medianboligen i Trondheim koster nå kroner 3.694.318.-

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Vi er bransjeorganisasjonen for norske eiendomsmeglingsforetak. Ved årsskiftet 2022/2023 hadde Eiendom Norge 60 foretaksmedlemmer.

Disse foretakene hadde 767 kontorer/filialer. Medlemmene står for cirka 98 % av alle boligtransaksjoner i Norge. Det utgjorde i 2022 130 385 transaksjoner.

Vårt mål er å være landets ledende organisasjon innen bolig- og bransjepolitiske spørsmål, og vi arbeider for eiendomsmeglingsbransjens rammebetingelser og for å sikre forbrukerne effektive og trygge eiendomstransaksjoner.

Følg pressemeldinger fra Eiendom Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Eiendom Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Eiendom Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye