Schibsted Delivery

Schibsted Delivery med dobbeltsignering: – Ønsker å ta nye steg

Del

Schibsted Delivery har nå besatt to stillinger som blir helt sentrale i fremtidens satsing.

REKRUTTERER: Fredrik Stavik (til venstre) og Petter Tveøy blir ansatt i Schibsted Delivery. Foto: Helthjem/privat
REKRUTTERER: Fredrik Stavik (til venstre) og Petter Tveøy blir ansatt i Schibsted Delivery. Foto: Helthjem/privat

Schibsted Delivery, majoritetseier i Helthjem-nettverket, som hver natt distribuerer millioner av aviser, pakker og mat hjem til folk over hele landet, justerer nå opp satsingen ved å ansette Fredrik Stavik (35) og Petter Tveøy (45). Begge starter 1. februar.

– Vi har hatt sterk vekst de siste årene, spesielt innen pakkeleveringen, og nå ønsker vi å ta nye steg i et ganske krevende marked. Vi ønsker å videreutvikle oss innen data og brukerreise, samtidig som vi skal drifte mest mulig miljøvennlig. Derfor er jeg utrolig glad for at vi har fått på plass disse to, sier direktør i Schibsted Delivery, Hans Kristian Hallén-Hasaas.

– Enorme muligheter

Petter Tveøy kommer fra en stilling som IT-direktør i Tine Gruppen og han vil få lignende rolle i Schibsted Delivery. 

–  Schibsted har omfavnet det teknologiske skiftet, og jeg ser virkelig frem til å sette meg inn i denne rollen og ikke minst bli kjent med hele verdikjeden som strekker seg over hele landet, med millioner av produkter. Min rolle blir først og fremst å bygge videre på den solide plattformen som allerede er på plass, sier Petter Tveøy.

Tveøy har en solid tro på at fremtiden bringer nærmest utallige muligheter i samspillet mellom det fysiske og det digitale. 

 – Ja, det ligger enorme muligheter i bransjen jeg nå går inn i, og jeg gleder meg veldig til å videreutvikle brukerreisen for kundene, utdyper Tveøy.

Ny miljøsatsing

Inn kommer også Fredrik Stavik (35), som de siste seks årene har gått gradene i Helthjem Netthandel, hvor han har vært sentral i den enorme veksten selskapet har hatt. Fra 35 til godt over 500 millioner i årlig omsetning, og nå rundt 15 millioner pakkeleveringer årlig.

Stavik går inn i Schibsted Delivery som ny direktør for verdikjede og bærekraft. Transport står for rundt en tredjedel av alle utslipp i Norge og sentralt i dette er frakten av gods på tvers av et langstrakt land.

– Vi har en svært viktig jobb foran oss. Jeg ønsker å bygge videre på planene våre om ha en fossilfri distribusjon innen 2030 og være utslippsfri innen 2040. Dette skal balanseres med at vi stadig frakter mer etter hvert som vi vokser og flere bruker oss. En utfordring jeg ser frem til å jobbe mer med, sier Stavik.

Helthjem har nylig flyttet inn i en ny hovedterminal på Vestby i Follo, som holder den fremste miljøsertifiseringen (BREEM) og til sommeren kommer solceller på taket som skal sikre økt egenproduksjon av strøm.

– Vi skal gjøre det vi kan for å kutte utslipp fremover. For eksempel er vi nå i gang med å erstatte fossilt drivstoff med biodrivstoff på flere av de største lastebilene våre og vi skal kjøpe flere elektriske Paxstere som kan brukes av budene til hjemleveringene våre, sier Stavik.

Nøkkelord

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Schibsted Delivery

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Schibsted Delivery på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Schibsted Delivery

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye