Ving Norge

Ving lanserer tre nye spennende storbyer

Del

Det er en stor etterspørsel etter weekendreiser til byer i Europa og nå presenterer Ving tre nye, spennende reisemål. De pulserende storbyene Wroclaw og Valencia, samt den sjarmerende byen Bergamo i Nord-Italia, utgjør de nyeste tilskuddene i Vings utvalg. For disse reisemålene tilbyr Ving hoteller med sentral beliggenhet og flytilbud med fleksible reiselengder, året rundt. En rykende fersk undersøkelse fra Virke* viser at hele 4 av 10 planlegger en weekendtur til utlandet i 2024.

– Vi ser en økt etterspørsel for weekendturer og er svært glade for at vi nå kan tilby våre gjester tre nye og spennende reisemål. Flere av våre hoteller i disse byene er på Tripadvisors toppliste, og i Valencia kan vi tilby flere hoteller med takterrasse og basseng. Med direktefly og våre fleksible pakkereiser blir reisen både enkel og prisgunstig, sier Marie-Anne Zachrisson, landssjef for Ving.

Wroclaw – Polen fortsetter å vokse hos Ving

Bare det siste året har antallet bestillinger til polske reisemål økt med 39 % sammenlignet med samme tid i fjor. Etter suksessen med Krakow, Gdansk, Sopot og Warszawa satser Ving på enda et polsk reisemål. Wroclaw er en av Polens eldste byer, som fascinerer besøkende med sin arkitektur. Byen er kjent for sine pittoreske torg og rike historie og det finnes et godt utvalg av underholdning med spennende museer, barer og restauranter.

Valencia – En ny spansk favoritt

Valencia, Spanias tredje største by, blir Vings 80. reisemål i Spania og det 18. på det spanske fastlandet. Valencia er en kystby som kan tilby en perfekt kombinasjon av kultur, shopping, god mat og solfylte strender. Med trikk kan man enkelt besøke den gamle bykjernen, Ciudad Vella, og oppleve historiske severdigheter.

Bergamo - En vakker middelalderby i Nord-Italia

Interessen for Italia er økende blant Vings gjester. Lanseringen av Bergamo i Lombardia er derfor en svært velkommen nyhet og vil nå inngå i Vings reiseprogram sammen med populære reisemål som blant annet Bologna. Bergamo kan friste med historiske bygninger, kulinariske opplevelser og unike utflukter. Byen går under betegnelsen "Italias hemmelighet" og er omgitt av en imponerende venetiansk mur som vitner om dens rike historie.

 

*Reisepuls 2024 fra Virke gjennomført av Unionen 

Nøkkelord

Kontakter

Pressehenvendelser - kun for journalister.

Bilder

Lenker

Om oss

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Sterk start på reiseåret 2024 – vinterferien er snart utsolgt31.1.2024 09:16:40 CET | Pressemelding

Kulde, frost, snø og vind har preget årets første måned, og vinterværet har påvirket bestillingene av reiser til solrike og varme reisemål. Ving, Norges største reisearrangør, har vært i full sving med salg av reiser siden nyttår og opplevde forrige uke en imponerende økning på hele 33 % i antall vinterbestillinger, sammenlignet med samme uke i fjor. I vinterferieukene (uke 8 og 9) er 97 % av alle charterreisene utsolgt og hele 9400 nordmenn har valgt Ving for å sikre seg en solfylt vinterferie.

Ving ser imponerende økning i antall reisende8.1.2024 08:37:54 CET | Pressemelding

Året 2023 var en betydelig opptur for reiselivet og reiseaktiviteten nærmer seg gradvis nivåene før pandemien. Norges største reisearrangør, Ving, kan rapportere om en imponerende økning på over 17 prosent i antall reisende i 2023 sammenlignet med året før. Dette understreker at reiser er noe som nordmenn prioriterer høyt og denne trenden ser ut til å fortsette inn i 2024. Dette til tross for økonomisk usikre tider, krig og uro, samt en svekket norsk krone.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye