Unisport

Unisport endelig med fysisk butikk i Norge!

Del

Europas ledende aktør innen fotballutstyr åpner i løpet av våren sin første flagship store i Norge. – Har vært på utkikk etter et egnet lokale på Karl Johan i flere år!

Unisport endelig med fysisk butikk i Norge!
Unisport endelig med fysisk butikk i Norge! Unisport

Unisport har spesialisert seg på alt innen fotball med fotballsko, fotballdrakter, treningsklær og annet fotballutstyr. I tillegg til en flagship store i hjertet av Paris, og i sentrum av København og Stockholm, har Unisport en egen tilpasset nettbutikk for flere land - blant annet Norge. Nå åpner Unisport sin fjerde flagship store på Paleet i Oslo.

Utviklingen av lokalet på to etasjer har allerede vært i gang i flere måneder. Henrik Brosø er Sales Manager i Unisport Norge. Han er svært entusiastisk før åpningen våren 2024, og forteller at alt så langt går helt etter planen.

 – Unisport har vært på utkikk etter egnede lokaler i sentrum av Oslo i flere år, og Karl Johan sto selvfølgelig øverst på ønskelisten. Unisport sine flagship store er alltid attraksjoner for både lokale og tilreisende, og da er det viktig med sentral og tilgjengelig plassering. Derfor er det spesielt gøy å kunne annonsere at åpningen nå nærmer seg med stormskritt, sier Brosø.

Skal være en attraksjon

Han forteller at det ikke bare er plassering som er viktig for Unisport. Lokalene må i følge Brosø være fleksible slik at det kan gjennomføres aktiviteter og events, men samtidig vet tilrettelegge for å være smekkfullt av fotballglade kunder.

– Alle som har vært i en av våre butikker i København, Paris eller Stockholm vet at konseptet er helt unikt. Vår visjon er å realisere fotballdrømmer, og vi oppnår dette ved å inspirere med eksklusivt innhold, førsteklasses service og tilgang til verdens beste fotballprodukter. Det krever detaljert planlegging og ombygging.

Han vil enda ikke røpe når butikken åpner, men at folk må følge med på nettsidene og i sosiale medier.

– Det kommer uansett til å lønne seg hvis du er interessert i fotball!

Han mener merkevaren Unisport allerede står svært sterkt i Norge på grunn nettbutikken og ikke minst avtalene Unisport har med klubber, fotballkretser og Norges Forballforbund for salg av drakter og fotballutstyr.

Unisport Oslo kommer til å ha flere ulike avdelinger for både supportere og aktive. Brosø forventer et stort innrykk av kunder fra dag én, og det å finne fotballkompetente ansatte har vært en prioritert oppgave de siste månedene. Det har heldigvis ikke vært så utfordrende som han hadde fryktet.

– Det er ikke lett å finne ansatte til handelen for tiden, men vi opplever at det er svært attraktivt å jobbe i en Unisport flagship store. Nå går vi alle rundt og gleder oss til lanseringsuken! Dette kommer til å bli så bra!

Kontakter

Bilder

Fra åpningen av Unisport Stockholm
Fra åpningen av Unisport Stockholm
Unisport
Last ned bilde
Fra åpningen av Unisport i Stockholm
Fra åpningen av Unisport i Stockholm
Unisport
Last ned bilde
Unisport til Paleet
Unisport til Paleet
Unisport
Last ned bilde

Unisport

Unisport er Europas ledende nettplattform innen fotball, og tilbyr fotballsko, fotballdrakter og annet fotballutstyr til spillere, supportere, trenere og dommere. Unisport er også partner for flere nordiske fotballforbund, samt store norske klubber som Brann, Stabæk og Bodø Glimt. Internasjonalt er Unisport samarbeidspartnere med klubber som Liverpool og FC København.

Samtidig fungerer Unisport som en global mediekanal og skaper eget innhold for over 8 millioner følgere i sosiale medier. Unisport ble grunnlagt i 1995 i København og lanserte sin svenske virksomhet i 2012. I tillegg til flaggskipbutikker i Paris, Stockholm og København, har Unisport egne nettbutikker i 8 europeiske land. Resten av verden bestiller varene fra Unisportstore.com. Fra våren 2024 har Unisport et eget flaggskip på Paleet midt på Karl Johan i Oslo

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye