Kavli Norge

Fra sjel til hånd mottok julegave for ideelt arbeid

Del

Ved hjelp av nominasjoner fra folket, har Kavli valgt ut Lokale initiativer i hele landet som samlet mottar 500.000 kr. Fra sjel til hånd var en av de lokale hjertesakene som ble tildelt støtte innsatsen.

– Når jeg prøver å gjøre mitt beste for å hjelpe og gjøre andre glade, så prøver jeg å gjøre det jeg kan. 

Dette sa lederen av organisasjonen «Fra sjel til hand» i Harstad, Rune Strand, til NRK i november.  

Etter i 2016 å ha sett en dokumentar om vanskeligstilte barnefamilier, enslige og minstepensjonister, bestemte harstadværingen seg for at slik skal ikke menneske ha det, spesielt ikke til jul. 

De siste årene har han og organisasjonen derfor gjort en solid innsats og vært til stor glede for mange som sliter med å få økonomien til å strekke til. Et gledelig tilskudd fra Kavli oppunder juletider var derfor ekstra kjærkomment.  
 
Julegave fra Kavli 
Den verdige vinneren kunne ta imot en solid gavesjekk på 35 000 kr under utdelingen som skjedde under utdelingen på Rema 1000 i Harstad.    

Det var mange som nominerte Fra sjel til hånd som kandidat til Kavli under årets «Del med glede» initiativ som Kavli arrangerer i samarbeid med REMA 1000.  
  
– Vi har stor tro på det arbeidet som Fra sjel til hånd gjør, og syns det er svært beundringsverdig at enkeltmennesker vier så mye tid og ressurser til det å hjelpe andre mennesker gjennom frivilligheten, sier Kristine Aasheim, Administrerende direktør i Kavli.   
 
Hun og Kavli har gjennom førjulstiden i samarbeid med Rema 1000 delt ut en halv million kroner til gode formål og lokaler ildsjeler som er stemt frem av folket.   

Rekordmange nominasjoner 
Totalt i år har det kommet inn over 4000 nominasjoner til gode og lokale hjertesaker gjennom initiativet Del med glede. Dette er rekordmange nominasjoner sammenliknet med tidligere år.  
 

– Jeg tror dette første og fremst handler om man ønsker om å hjelpe gjennom å støtte gode saker, men at det er ekstra aktuelt å se de som gjør en forskjell for andre i et år med dyrtid hvor behovet for tilskudd og drahjelp for noen betyr enda mer, sier Aasheim som også er sjef for Q-Meieriene.  
 
– I tillegg har alle selgerne våre og kjøpmennene sørget for engasjement og god synlighet i butikk, som har bidratt til at mange har fått øynene opp for Del med glede og nominert sine hjertesaker. 
 
Både Kavli og Q-Meieriene er eid av Kavlifondet som uavkortet deler ut alt overskuddet til gode formål.   

Kontakter

Bilder

Om Kavli

Kavli er et næringsmiddelfirma med en lang og stolt historie! Kavlikonsernet er eid av den veldedige stiftelsen Kavlifondet. Overskuddet vårt går til Kavlifondet, som igjen deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

Virksomheten i Norge består av O. Kavli i Bergen og Q-Meieriene på Jæren og i Gausdal.

Følg pressemeldinger fra Kavli Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kavli Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kavli Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye