KPMG

Blir partnere i KPMG Law Advokatfirma

Del

Stine Lettrem og Alejandro Serrano-Kristiansen blir partnere i KPMG Law Advokatfirma fra 1. januar 2024. De bringer med seg spesialistkompetanse innen arbeidsrett og offentlige anskaffelser.

Alejandro Serrano-Kristiansen og Stine Lettrem
Alejandro Serrano-Kristiansen og Stine Lettrem KPMG

Stine – En ledende kraft innen arbeidsrett

Stine Lettrem kom til KPMG for første gang i 2010. Etter å ha vært innom Simonsen Vogt Wiig og BDO Advokater AS fra 2013 til 2019, gjorde hun «comeback» i KPMG høsten 2019. I dag leder hun den nasjonale arbeidsrettsgruppen som jobber innenfor et bredt spekter av arbeidsretten og med fysisk tilstedeværelse i hele landet. Selv holder hun til i Tromsø. Stine ser frem til å fortsette å styrke KPMG Laws posisjon innen arbeidsrett og satsingen på juridiske tjenester.

–  Internt gleder jeg meg til å jobbe videre med områdene vi kan skille oss ut på – nemlig samarbeidsprosjekter på tvers av tjenesteområdene. Vi skal gå foran som et godt eksempel på at det lønner seg å slå hodene sammen. Ikke minst gleder jeg meg til å bidra til vekst her i nord.

Hun legger til at det er kulturen og menneskene i KPMG som gjør det til et godt sted å jobbe. – Faglig sett gir det spennende muligheter og mer helhetlige løsninger for kundene når vi jobber på tvers av disipliner og geografi.

Alejandro – Spesialist i offentlige anskaffelser og kontraktsrett

Alejandro Serrano-Kristiansen har over 14 års erfaring innen offentlige anskaffelser og har siden 2020 ledet satsingen på fagområdet i KPMG Law. Han har tidligere vært avdelingsdirektør for strategiske anskaffelser i Forsvarets logistikkorganisasjon. Alejandros primærfelt er anskaffelsesrett, kontraktsrett og forhandlinger.

– Vi opplever at kundene våre verdsetter den brede og spesialiserte kompetansen vi tilbyr gjennom vårt advokat- og rådgivningsmiljø. At vi kan bistå gjennom hele anskaffelsesprosessen har vist seg å være en klar fordel. Kundetilfredsheten gjenspeiler seg i flere oppdrag, og vi skal fortsette å utvide teamet med enda flere spesialister innen offentlige anskaffelser.

Alejandro sier at opprykket til partner er en anerkjennelse og et tydelig signal på at satsningen innen offentlige anskaffelser både har lykkes og bygges videre på.

Kundefokus og tverrfaglig samarbeid som nøkler til suksess

Cathrine Dalheim, Managing Partner i KPMG Law, ønsker Stine og Alejandro velkommen inn i partnergruppen.

– Stine og Alejandro har begge et sterkt kundefokus og er sentrale i vår spissede forretningsjuridiske satsning. De har begge lenge vært viktige ressurser for KPMG og jeg er stolt over å ha så dyktige, målrettede og ambisiøse – og ikke minst hyggelige – folk på laget vårt. Nå gleder jeg meg til å jobbe videre med dem med fortsatt fokus på å styrke selskapets juridiske ekspertise og utvikling av sterke kundeteam.

Et advokatfirma i sterk vekst

KPMG Law har lenge vært på topp innen skatt og avgift og har de siste årene hatt en målrettet satsing innen forretningsjus. I tillegg til å vokse innenfor arbeidsrett og offentlige anskaffelser har selskapet hatt betydelig vekst innen områdene selskapsrett, M&A, personvern og informasjonssikkerhet, granskning og finansregulatorisk.

KPMG har satt seg som mål å bikke en halv milliard kroner i omsetning innen 2025. Cathrine har tidligere delt sine tanker rundt hvordan det målet skal nås. Det handler primært om å fortsette å styrke nye satsingsområder samtidig som de etablerte tjenesteområdene vokser. KPMG Law er opptatt av å være et spesialistmiljø og bli større på de områdene advokatfirmaet er gode på.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Alejandro Serrano-Kristiansen
Alejandro Serrano-Kristiansen
Last ned bilde
Stine Lettrem
Stine Lettrem
Last ned bilde
Cathrine Dalheim
Cathrine Dalheim
Last ned bilde

Om oss

KPMG er et globalt nettverk med selskaper som leverer profesjonelle tjenester innenfor revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjus. I KPMG Norge jobber det rundt 1800 ansatte fordelt på 23 kontorer, fra Kristiansand til Alta. Fageksperter fra ulike forretningsområder og bransjer jobber side om side for å levere fremtidsrettede og innovative prosjekter som skaper verdi for virksomheter i privat og offentlig sektor. 

Følg pressemeldinger fra KPMG

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra KPMG på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra KPMG

Administrerende direktør i KPMG, Lars Inge Pettersen, tar ikke gjenvalg1.6.2023 16:21:20 CEST | Pressemelding

Administrerende direktør og Senior Partner i KPMG Norge, Lars Inge Pettersen, har informert styrets leder Monica Hansen om at han ikke ønsker å stille til gjenvalg som leder for selskapet i en ny åremålsperiode. Styret i KPMG har konstituert selskapets nestleder og leder for rådgivning, Rune Skjelvan, i rollen som Senior Partner og CEO. Skjelvan vil samtidig fortsette som leder for Advisory. KPMG vil gjennomføre valg av ny Senior Partner som planlagt på generalforsamlingen i juni.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye