Ving Norge

Nyhet! Ving lanserer charterreiser til Kapp Verde fra Stavanger

Del

Ving, Norges største reisearrangør, kommer med en spennende nyhet for reiseglade vestlendinger. Fra neste vinter vil Ving tilby spennende charterreiser til det eksotiske ferieparadiset Kapp Verde fra Stavanger Lufthavn, Sola.

Santa Maria, Sal
Santa Maria, Sal

Kapp Verde, som ligger vest for Afrikas kyst, er et fascinerende reisemål. Øya Sal er kjent for sitt solfylte klima året rundt, vakre strender og et variert utvalg av førsteklasses hoteller – og har blitt et attraktivt reisemål for solhungrige nordmenn. Med sitt motto «No stress» byr øya på en unik miks av avslappet atmosfære og spennende aktiviteter. Kapp Verde har økt i popularitet de siste årene, og Ving ønsker nå å gi vestlendingene muligheten til å utforske dette fantastiske reisemålet.

"Vi er glade for å kunne tilby vestlendinger muligheten til å oppleve Kapp Verde. Sal er et solsikkert reisemål med en fantastisk atmosfære, og vi tror at mange vil sette pris på at vi nå kan tilby charterreiser hit fra Stavanger," uttaler Marie-Anne Zachrisson, landssjef for Ving.

Ving kommer til å tilby charterreiser fra Stavanger til Kapp Verde i perioden fra 10. november 2024 til 13. april 2025. Disse flygningene vil gjennomføres av Vings eget flyselskap, Sunclass Airlines.

Nøkkelord

Kontakter

Pressehenvendelser - kun for journalister.

Bilder

Melia Dunas Beach Resort
Melia Dunas Beach Resort
Last ned bilde
Santa Maria, Sal
Santa Maria, Sal
Last ned bilde
Santa Maria, Sal
Santa Maria, Sal
Last ned bilde

Lenker

Om oss

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Sterk start på reiseåret 2024 – vinterferien er snart utsolgt31.1.2024 09:16:40 CET | Pressemelding

Kulde, frost, snø og vind har preget årets første måned, og vinterværet har påvirket bestillingene av reiser til solrike og varme reisemål. Ving, Norges største reisearrangør, har vært i full sving med salg av reiser siden nyttår og opplevde forrige uke en imponerende økning på hele 33 % i antall vinterbestillinger, sammenlignet med samme uke i fjor. I vinterferieukene (uke 8 og 9) er 97 % av alle charterreisene utsolgt og hele 9400 nordmenn har valgt Ving for å sikre seg en solfylt vinterferie.

Ving ser imponerende økning i antall reisende8.1.2024 08:37:54 CET | Pressemelding

Året 2023 var en betydelig opptur for reiselivet og reiseaktiviteten nærmer seg gradvis nivåene før pandemien. Norges største reisearrangør, Ving, kan rapportere om en imponerende økning på over 17 prosent i antall reisende i 2023 sammenlignet med året før. Dette understreker at reiser er noe som nordmenn prioriterer høyt og denne trenden ser ut til å fortsette inn i 2024. Dette til tross for økonomisk usikre tider, krig og uro, samt en svekket norsk krone.

Ving lanserer tre nye spennende storbyer5.1.2024 09:20:09 CET | Pressemelding

Det er en stor etterspørsel etter weekendreiser til byer i Europa og nå presenterer Ving tre nye, spennende reisemål. De pulserende storbyene Wroclaw og Valencia, samt den sjarmerende byen Bergamo i Nord-Italia, utgjør de nyeste tilskuddene i Vings utvalg. For disse reisemålene tilbyr Ving hoteller med sentral beliggenhet og flytilbud med fleksible reiselengder, året rundt. En rykende fersk undersøkelse fra Virke* viser at hele 4 av 10 planlegger en weekendtur til utlandet i 2024.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye