ELKO

ELKO lanserer nytt utendørskamera – perfekt både for hjem og hytter

Del

ELKO kommer med et nytt, nettilkoblet utendørskamera som du og jeg enkelt kan montere selv. Det kan både filme og ta bilder i full HD og gir deg muligheten til å kommunisere via kameraet.

Christoffer Borgersen Strand i ELKO AS viser oss ELKO sitt nye, nettilkoblede utendørskamera. Toveiskommunikasjon, fleksibilitet med tanke på fokusmuligheter og IP-graden er tre av de mange egenskapene som gjør det egnet til både hjemme- og hyttebruk.
Christoffer Borgersen Strand i ELKO AS viser oss ELKO sitt nye, nettilkoblede utendørskamera. Toveiskommunikasjon, fleksibilitet med tanke på fokusmuligheter og IP-graden er tre av de mange egenskapene som gjør det egnet til både hjemme- og hyttebruk.

– Vårt nye smarte utendørskamera er enkelt å installere og kan settes opp av hvem som helst. Med både digital zoom og vidvinkellinse kan du lett overvåke akkurat områdene du ønsker å fokusere på, med stor fleksibilitet, innleder produktsjef Christoffer Borgersen Strand i ELKO AS.

– Du kan få live-visning fra appen, starte opptak eller ta bilder ved bevegelse. Når det blir registrert bevegelser, kan du også få notifikasjoner på telefonen, forteller han videre.

Kameraet gir deg som nevnt mulighet til å kommunisere med de som blir filmet:

– Jeg anbefaler ikke å kommunisere med små barn via kameraet! De kan bli skremt og bli redd for kameraet, jeg snakker dessverre ut fra erfaring, sa Borgersen Strand halvt spøkefullt da produktet ble presentert for norske grossister i forbindelse med ELKO Juleuka i begynnelsen av desember.

Med tids- og datostempel på både film og bilder kan du nøyaktig holde oversikt over når eventuelle hendelser har blitt oppdaget.

Både for hus og fritidsboliger

Med sin IP56-grad er kameraet godt beskyttet mot fuktighet- og vanninntrenging og passer fint i tøffe miljøer. Det tåler svært lave temperaturer, ned til -30°C og opp til + 85°C, hvilket gjør det egnet til bruk både i fjellet og ved sjøen.

ELKO sitt smarte utendørskamera filmer i full HD på både dag- og nattestid. Nattmodus aktiveres automatisk når det er mørkt.

– For å unngå unødvendige alarmer, kan du begrense området som kameraet skal registrere bevegelse på. Dette kan du enkelt gjøre ved å justere innstillingene i ELKO Smart appen, utdyper Borgersen Strand.

En del av ELKO Smart, men funker også enkeltstående
Utendørskameraet til ELKO er enda et nettilkoblet komponent i det omfattende ELKO Smart tilbudet. Derfor kan du koble det til WiFi og bruke ELKO Smart appen for å innstille og anvende det. Men vær obs:

– Da kameraet kommuniserer på WiFi, trenger du ikke ELKO Smart Hub for å benytte det, alt du trenger er internett-tilkobling og ELKO Smart APP.

ELKO sitt nye utendørskamera er stilrent og kan monteres i taket eller på veggen. Det kan nå kjøpes hos landets ledende elektrogrossister under navnet Smart IP kamera utendørs, med el-nummer 4500216.

Faktaboks

ELKO Smart IP kamera utendørs - Viktigste egenskaper:

  • Enkel å montere
  • IP56
  • WiFi – trenger ikke Hub for å fungere med ELKO Smart
  • Full HD – både bilder og film
  • Toveiskommunikasjon
  • Tidsstempel på både film og bilder
  • Digital zoom
  • Vidvinkel linse.

Kontakter

Bilder

Følg pressemeldinger fra ELKO

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ELKO på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ELKO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye