GS1 Norway

Espen Braathe starter som direktør for marked og forretningsutvikling hos GS1 Norway

Del

Espen Braathe starter i sin nye stilling i desember. Med en bakgrunn som inkluderer over to tiår med erfaring fra sporbarhetsløsninger og Internet of Things (IoT), står Braathe klar til å bidra betydelig til bransjen.

En viktig del av Braathes fokus vil være innføring av 2D-koder i varehandelen, et tiltak han ser på en viktig del av bransjens utvikling i tiden fremover. 

Braathe ser frem til å kunne fremme viktigheten av globale standarder i sin nye rolle. "Nøkkelen til interoperabilitet og samhandling på tvers av landegrenser og organisasjoner ligger i et felles språk og en global unik ID", uttaler han."Vi er i startfasen av å utnytte fordelene med automatisering, AI og IoT. GS1, som en global non-profit standardiseringsorganisasjon, tilbyr den perfekte møteplassen for aktørene i industrien i utviklingen av løsninger som kommer alle til gode."

Geir Paulsen, administrerende direktør i GS1 Norway, er svært fornøyd med å ha Braathe om bord. "Med hans ekspertise innenfor sporbarhetsløsninger, teknologi og forretningsutvikling, er vi overbevist om at GS1 Norway er godt forberedet til å bistå bransjen med å takle fremtidens utfordringer," sier Paulsen.

Braathe startet sin karriere hos IBM og har siden jobbet i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi i en rekke ulike roller. Med omfattende erfaring både nasjonalt og internasjonalt innen sporbarhetsløsninger, er Braathe godt kjent med GS1-standardene, deres anvendelser, implementering og fordeler.

"Jeg ser virkelig frem til å samle partnere og medlemmer for å sammen utvikle industrien. Jeg er også ivrig etter å utnytte det globale nettverket til GS1 på en enda mer effektiv måte, både for å lære av de beste internasjonalt og bidra til å skape et internasjonalt marked for våre norske partnere," avslutter Braathe.

Kontakter

Bilder

Om GS1 Norway

GS1 Norway er en nøytral, not-for-profit, FN-godkjent NGO, som utvikler åpne standarder som brukes på tvers av alle bransjer og sektorer. 

Vi er kjent over hele verden for strekkoden som vi ser på alle produkter i varehandelen. GS1 utvikler og vedlikeholder de globale standardene som brukes for å koble det fysiske produkt til den digitale tvillingen av produktet.

Standardene bidrar til både standardisering og digitalisering av produktdata. Det muliggjør bedre kontroll og mer effektiv vareflyt, bedre kvalitet på produktinformasjon og ikke minst sporbarhet gjennom hele verdikjeden.

GS1 Norway er del av den globale GS1-organisasjonen, men eid og styrt av våre medlemmer i Norge. 

Følg pressemeldinger fra GS1 Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra GS1 Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra GS1 Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye