Statens vegvesen

Statens vegvesen inviterer til åpent informasjonsmøte om vegprosjektet E8 Storskreda–Kantornes

Del

Temaet for møtet er oppstart av planarbeid og høring av planprogram for vegprosjektet. Informasjonsmøtet gjennomføres tirsdag 12. desember kl. 18.00 på Laksvatn oppvekstsenter i Balsfjord kommune.

Bildet er en kartillustrasjon som viser planområdet for vegprosjektet E8 Storskreda–Kantornes
Kartillustrasjonen viser planområdet for vegprosjektet E8 Storskreda–Kantornes. Statens vegvesen

Formålet med møtet

Formålet med informasjonsmøte er å forklare historikk og bakgrunnen for prosjektet, med en gjennomgang av planprosessen og videre fremdrift. Vegvesenet oppfordrer folk som blir berørt av vegprosjektet om å delta på møtet, dersom det er spørsmål eller uklarheter tilknyttet prosjektet.   

Frist for å komme med innspill 15. januar

Planprogrammet ble lagt ut på høring 20. november med en merknadsfrist for innspill 15. januar 2024. Her er det mulighet for berørte aktører å komme med innspill og tilbakemeldinger til Vegvesenet, en mulighet planleggingsleder Kathrine Hanssen håper folk benytter seg av.

– For at vi i Statens vegvesen skal kunne fatte gode beslutninger, er vi avhengige av et godt beslutningsgrunnlag. Ofte sitter publikum på viktig lokalkunnskap og kan komme med gode innspill til planprosessen, som ikke alltid er like lett for oss i Vegvesenet å se. Innspill som kommer på et tidlig stadium kan ha større påvirkningsgrad på prosjektet enn innspill som kommer senere i prosessen, sier Hanssen.

Gyllen mulighet til å stille spørsmål

På møtet vil det være anledning til å stille spørsmål tilknyttet prosjektet, direkte til Statens vegvesen. Spørsmålene vil deretter bli besvart så godt det lar seg gjøre. Ved å ha en åpen dialog med berørte parter, ønsker Vegvesenet å danne et tydeligere bilde på arbeidet som skal gjøres, og hvordan det vil påvirke dem.  

Planprogrammet er tilgjengelig på prosjektets hjemmeside på vegvesen.no og på Balsfjord kommune sin hjemmeside.

– Vi ønsker med det velkommen til et hyggelig informasjonsmøte på tirsdag, og vi kan friste med en enkel kaffeservering og godt humør til de fremmøtte, avslutter Hanssen.

Nøkkelord

Kontakter

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye