Pixii

Pixii ansetter Sjur Hjelle som finansdirektør for å understøtte vekstambisjoner

Del

Pixii AS har ansatt Sjur Hjelle i en nyopprettet stilling som finansdirektør. Han vil spille en nøkkelrolle i Pixiis fortsatte vekst.

Finansdirektør i Pixii, Sjur B Hjelle
Finansdirektør i Pixii, Sjur B Hjelle

–Jeg er veldig glad for å få Sjur med på laget. I den nyopprettede stillingen som finansdirektør vil han styrke ledergruppen og spille en nøkkelrolle i den fremtidige utviklingen av Pixii. Hans bakgrunn innen økonomi, forretningsutvikling og fusjoner og oppkjøp hos Orkla, et stort børsnotert selskap, passer perfekt for å bygge en solid plattform for våre vekstambisjoner, sier Kenneth Bodahl, administrerende direktør i Pixii. 

Sjur Hjelle har hatt flere sentrale økonomistillinger innen Orkla-konsernet, sist som finansdirektør for Orkla House Care. Han har også erfaring fra konsulentvirksomhet hos Deloitte. 

– Jeg er entusiastisk over å bli en del av Pixii. Siden jeg var liten, har jeg alltid satt pris på å bygge ting, og vekstreisen Pixii er på, har enormt potensial. Jeg har alltid likt utfordringer og rask vekst gir en del slike. Nøkkelen er engasjerte og kompetente medarbeidere, noe jeg virkelig har funnet hos Pixii, sier Hjelle. 

Pixii ble nylig hedret som det raskest voksende teknologiselskapet i Norge og sikret topplasseringen i den prestisjetunge Deloitte Technology Fast 50-kåringen. 

Veksten er basert på selskapets modulære og skalerbare batteribaserte energilagringsløsninger for et bredt spekter av markedssegmenter. 

Kontakt: 

Adm. direktør Kenneth Bodahl, +47 920 94 528, kenneth.bodahl@pixii.com 

Finansdirektør Sjur Hjelle, +47 980 46 024, sjur.hjelle@pixii.com 

Om Pixii 

Pixii er en raskt voksende leverandør av modulære og skalerbare batteribaserte energilagringsløsninger for en rekke ulike markedssegmenter. Med et sterkt engasjement for en bærekraftig fremtid bidrar Pixii til å akselerere overgangen til grønn energi ved å muliggjøre effektiv integrering av fornybar energi, redusere kostnader, utslipp og miljøpåvirkning. Pixii ble etablert i 2018 av eksperter innen energiomforming og lagring med tiår med bransjeerfaring. Selskapet har sitt hovedkontor i Kristiansand, med et raskt voksende team i et økende antall internasjonale kontorer. I 2023 ble Pixii kåret til Norges raskest voksende teknologiselskap i den prestisjefulle kåringen Deloitte Technology Fast 50. www.pixii.com/  

Følg pressemeldinger fra Pixii

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Pixii på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Pixii

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye