Sommerro

Sommerro avslører en juleutstilling av 60kg sjokolade

Del

I takt med høytidssesongen som utfolder seg, er Sommerros konditormestere stolte over å presentere hotellets årlige sjokoladedisplay, inspirert av den tidløse norske filmklassikeren "3 nøtter til Askepott" - bestående av 60kg Valhronasjokolade.

- I vår søken etter inspirasjon dykket vi ned norske juletradisjoner. Blant de utallige skikkene, var det én som skilte seg ut – en tidløs film som har blitt synonym med julen i Norge. "3 nøtter til Askepott" har grepet nordmenns hjerter gjennom generasjoner, og har blitt en uunnværlig del av julen siden den først ble vist på NRK i 1975. Sier Jared Jiann Lih Chuah, Executive Pastry Chef på Sommerro.

Jared og hans konditorteam på Sommerro brukte to uker på å lage sjokoladedisplayet, som består av 108 nøtter i forskjellige former - tre nøtter for hver visning av filmen på NRK siden 1975. Displayet står i lobbyen på Sommerro, på vei inn til Ekspedisjonshallen.

For de som har kjære minner knyttet til denne ikoniske filmen, lover sjokoladedisplayet på Sommerro en uimotståelig bølge av nostalgi. Sommerro ser frem til å bringe den fortryllende ånden til '3 nøtter til Askepott' til live for gjester og besøkende gjennom julehøytiden.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Følg pressemeldinger fra Sommerro

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sommerro på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sommerro

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye