Peab

Peab bygger Nedre Gangsås Boliger og dagsenter i Harstad

Del

Peab Bjørn Bygg har fått oppdraget med å bygge Nedre Gangsås Boliger og dagsenter for Harstad kommune. Kontrakten er på ca. 114 millioner kroner med planlagt ferdigstillelse våren 2025.

Nedre Gangsås Boliger og dagsenter.
Nedre Gangsås Boliger og dagsenter. Illustrasjon: Asplan Viak

Nedre Gangsås Boliger og dagsenter vil bestå av to bygninger; et dagsenter og 10 omsorgsboliger for personer med funksjonsnedsettelse. Prosjektet utføres som en totalentreprise og byggearbeidet har oppstart i desember med ferdigstillelse våren 2025.

- I et marked med stor konkurranse er det svært viktig for oss å bli tildelt dette oppdraget i Harstad, som sikrer oss jobb for 2024. I prosjektet vil vi benytte våre egne fagarbeidere og lærlinger innen betong og tømmer, sier Hugo Gleditsch, prosjektleder i Peab Bjørn Bygg.

Dagsenteret og omsorgsboligene vil begge være over to etasjer, med et bruttoareal på henholdsvis 1350 kvm og 1450 kvm.

- Dagsentret vil gi personer med funksjonsnedsettelser et variert aktivitetstilbud i egnede lokaler. Vi har brukt Peab Bjørn Bygg på flere store byggeprosjekter, og kjenner entreprenøren som smidig og løsningsorientert, med fokus på framdrift og et godt sluttprodukt, sier Raymond Knudsen, prosjektleder i Harstad kommune.

Omsorgsboligene vil ha heldøgns bemanning og inkluderer derfor arealer for personalet. Prosjektet omfatter også betydelig arbeid på uteområdene.

- Vi er svært glade for å fortsette det gode samarbeidet med byggherre Harstad kommune. Med dette prosjektet legger Peab til rette for personer med funksjons nedsettelser ved å bygge tilpassede boliger og et dagtilbud, avslutter Trygve Nilsen, distriktssjef i Peab Bjørn Bygg.

Fakta - Nedre Gangsås Boliger og dagsenter

Omfang:
Dagsenteret: totalt 1350 m2 BTA / Omsorgsboliger: totalt 1450 m2 BTA 
Kontraktssum eks mva: 113 973 000
Entrepriseform: Totalentreprise
Sted: Harstad
Byggherre: Harstad Kommune
Prosjektleder: Hugo Gleditsch
Anleggsleder: Steffen Bjørkvoll
Oppstart: Desember 2023
Ferdigstillelse: April 2025

Kontakter

Bilder

Nedre Gangsås Boliger og dagsenter
Nedre Gangsås Boliger og dagsenter
Last ned bilde
Trygve Nilsen, distriktssjef i Peab Bjørn Bygg.
Trygve Nilsen, distriktssjef i Peab Bjørn Bygg.
Last ned bilde
Hugo Gleditsch, prosjektleder i Peab Bjørn Bygg.
Hugo Gleditsch, prosjektleder i Peab Bjørn Bygg.
Last ned bilde

Om oss

Peab er Nordens samfunnsbygger med 15 000 medarbeidere og en omsetning på 60 milliarder svenske kroner. Med lokal tilstedeværelse og fokus på egne ressurser utvikler, anlegger og bygger vi hverdagen der livet leves. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert ved Nasdaq Stockholm. I Norge har Peab ca. 1800 ansatte og en omsetning på ca. 7,5 milliarder kroner.

Følg pressemeldinger fra Peab

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Peab på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Peab

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye