Nedgang i boligprisene i Trondheim

Del

Boligprisene i Trondheim sank med 1,4 prosent i november. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,3 prosent.

Hus i ulike farger langs elv

Trondheim har hatt en lik sesongjustert utvikling sist måned sammenliknet Oslo (+0,3), men svakere enn Bergen (+0,5 prosent), og Stavanger (+2,2 prosent) 

Hittil i år har boligprisene i Trondheim sunket med 0,5 prosent. Det er svakere enn Stavanger (+8,0 prosent), Oslo (+1,9 prosent) og Bergen (+1,7 prosent).

Det har i november blitt solgt 362 boliger i Trondheim. Det er 13,8 prosent færre sammenliknet med samme måned i 2022. Hittil i år er det solgt 5142 boliger. Det er 1,3 prosent færre sammenliknet med tilsvarende periode i fjor.

Det har i november blitt lagt ut 311 boliger for salg i Trondheim. Det er 17,1 prosent færre enn i tilsvarende måned i 2022. Hittil i år har det blitt lagt ut 5687 boliger til salgs. Det er 0,5 prosent flere sammenliknet med tilsvarende periode året i fjor.

Gjennomsnittlig salgstid i Trondheim sist måned var 41 dager.Det er raskere enn landet for øvrig som hadde et snitt på 49 dager.

Medianboligen i Trondheim koster nå kroner 3.700.000.-

Ytterligere informasjon:

Komplett statistikk kan lastes ned på www.eiendomnorge.no.

Følg oss på Twitter @eiendomsmegling #boligprisstatistikken og Facebook.

For lokale pressekontakter besøk vår hjemmeside.

Lytt også til Eiendom Norges podkast om boligmarkedet Boligbobla her.

Om Eiendom Norges boligprisstatistikk:

Statistikken er et samarbeid mellom Eiendom Norge, Eiendomsverdi og Finn.no.

Statistikken er utarbeidet etter siste måneds slutt og omfatter boliger som annonseres på Finn.no. Det innebærer cirka 70 prosent av alle boliger som omsettes i Norge i løpet av et år.

Viderepublisering i media, kundebrev, analyser o.l. er tillatt for utdrag eller deler av Eiendom Norges boligprisstatistikk ved angivelse av Eiendom Norge, FINN og Eiendomsverdi AS som kilde.

Nøkkelord

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Eiendom Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Eiendom Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Eiendom Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye