Oppgang i boligprisene i Stavanger

Del

Boligprisene i Stavanger steg med 1,5 prosent i november. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 2,2 prosent.

Havn dekket i snø med belysning

Stavanger har hatt en sterkere sesongjustert utvikling sist måned sammenliknet med Oslo (+0,3 prosent), Trondheim (+0,3 prosent) og Bergen (+0,5 prosent).

Hittil i år har boligprisene i Stavanger steget med 8,0 prosent. Det er sterkere enn i Oslo (+1,9 prosent), Bergen (+1,7 prosent), og Trondheim (-0,5 prosent).

Det har i november blitt solgt 399 boliger i Stavanger. Det er 3,2 prosent færre sammenliknet med samme måned i 2022. Hittil i år er det solgt 4707 boliger. Det er 1,3 prosent flere sammenliknet med tilsvarende periode i fjor.

Det har i november blitt lagt ut 364 boliger til salgs i Stavanger, noe som er 20,5 prosent færre sammenliknet med samme måned i 2022. Hittil i år har det blitt lagt ut 4925 boliger til salgs. Det er 3,1 prosent færre sammenliknet med tilsvarende periode i fjor.

Gjennomsnittlig salgstid i Stavanger sist måned var 30 dager. Det er raskere enn landet for øvrig som hadde et snitt på 49 dager.

Medianboligen i Stavanger koster nå kroner 3.824.000,-

Ytterligere informasjon:

Komplett statistikk kan lastes ned på www.eiendomnorge.no.

Følg oss på Twitter: @eiendomsmegling #boligprisstatistikken og Facebook.

For lokale pressekontakter besøk vår hjemmeside.

Lytt også til Eiendom Norges podkast om boligmarkedet Boligbobla her.

Om Eiendom Norges boligprisstatistikk:

Statistikken er et samarbeid mellom Eiendom Norge, Eiendomsverdi og Finn.no.

Statistikken er utarbeidet etter siste måneds slutt og omfatter boliger som annonseres på Finn.no. Det innebærer cirka 70 prosent av alle boliger som omsettes i Norge i løpet av et år.

Viderepublisering i media, kundebrev, analyser o.l. er tillatt for utdrag eller deler av Eiendom Norges boligprisstatistikk ved angivelse av Eiendom Norge, FINN og Eiendomsverdi AS som kilde.

Nøkkelord

Kontakter

Ronny SkjøtskiftDaglig lederAktiv Eiendomsmegling Jæren

Kommenterer boligmarkedet i Sandnes, Stavanger, Jæren og Klepp, samt markedet for hytter i Rogaland

Tel:41614676

Følg pressemeldinger fra Eiendom Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Eiendom Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Eiendom Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye