BAMA

Petra Axdorff slutter som konsernsjef i BAMA Gruppen

Del

Axdorff tok over ansvaret for Norges ledende selskap innen frukt og grønt i 2021. Hun har ledet BAMA gjennom en tid med pandemi, dyrtid og krevende geopolitiske og klimatiske endringer.

– Jeg er stolt over å ha tatt del i BAMAs engasjement og arbeid for en bedre folkehelse og norsk produksjon. Det tette samarbeidet med fantastiske produsenter, og kunder som virkelig prioriterer frukt og grønt, har ført til tidenes høyeste norskandel på 88,1 prosent, gode sesongoverganger med import og satsing på innovasjon og bærekraft. Samtidig er organisasjonen i gang med endringsprosesser som må til for å møte en ny tid, og som har gitt og vil gi gode resultater i fremtiden. Nå går veien videre til nye utfordringer og jeg vil takke alle for det fantastiske arbeidet som legges ned i et selskap rustet for videre vekst, sier Axdorff.

I gang med å finne etterfølger

– Gjennom de siste årene har Petra hatt en krevende oppgave og igangsatt viktige initiativ for å løfte selskapet videre. Jeg vil takke for energi, kraft og pågangsmot, og spesielt trekke frem hennes evne til alltid å se muligheter for innovasjon og forbedring. Nå går vi over i en ny fase, med operasjonalisering av planene som er lagt. For en tid tilbake formidlet Petra til meg at hun ville gi stafettpinnen videre, og jeg aksepterer hennes ønske, sier Kristian Nergaard, styreleder i BAMA Gruppen.

Petra Axdorff blir i Bama ut året. Konserndirektør Bent Andersen går inn som konstituert konsernsjef. Styret har satt i gang prosessen med å finne en ny konsernsjef.

Kontakter

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye