Pasientsikkerhetskonferansen 2023 inkluderer VR-simulering

Del

Også enkelte utstillere fra det private næringsliv deltar på årets Pasientsikkerhetskonferanse 23. og 24. november. Det norske programvareselskapet Making View AS viser blant annet kompetanseutvikling i prisbelønnet VR-simulering.

VIRTUELL: Making View AS deltar på Pasientsikkerhetskonferansen 2023 med blant annet førstehjelpskurset som vant VRINN Awards i november 2023 for beste XR helse-simulering.
VIRTUELL: Making View AS deltar på Pasientsikkerhetskonferansen 2023 med blant annet førstehjelpskurset som vant VRINN Awards i november 2023 for beste XR helse-simulering. Making View AS Kan brukes vederlagsfritt i omtale av Making Views simuleringer.

Helsedirektoratet står bak den fagtunge møteplassen på Gardermoen. Målet er «å inspirere til forbedring i hele helse- og omsorgstjenesten».

Samfunnsansvar
Årets tema er «Fra ord til handling». Making Views to helsefaglige ledere vil vise hvordan VR-simulering fungerer som kompetanseverktøy for ansatte i psykiatri og somatikk.
- Vi ser frem til å møte fagfolk fra hele landet på vår stand, og dele kunnskap om VR for praktisk trening og økt faglig trygghet, sier produktsjef i Making View, Stig Ekeberg.
Ekeberg har mastergrad i bruk av VR-simulering for å forebygge vold og trusler.  

Inspirasjon
«Pasientsikkerhetskonferansen har som mål å inspirere til arbeid med pasient- og brukersikkerhet og forbedring i hele helse- og omsorgstjenesten. Konferansen skal stimulere til samtaler og være en arena der deltakerne kan gi og få kunnskap, råd og konkrete verktøy», skriver Helsedirektoratet på sine sider.
- Konferansen peker også på vårt samfunnsansvar for økt pasientsikkerhet. Det tar vi på alvor, sier Making Views produktsjef. 

Utstillere
Blant andre utstillerne på konferansen er også Helsetilsynet, Tidsskriftet Sykepleien, Kreftkompasset, Securitas Technology AS, VAR Healthcare, Ukom, Paisent- og brukerombudene, Noklus, Handelshøgskolen BI og Kompetansebroen. 

For mer info om Pasientsikkerhetskonferansen:
Pasientsikkerhetskonferansen 2023 - Itryggehender (itryggehender24-7.no)

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

MAKING VIEW – Kursene du aldri glemmer!

Vi bygger alle kurs på VR-teknologi.

Å ta på seg en VR-brille er for mange en spektakulær opplevelse: Syn og hørsel tar deg til en helt annen virkelighet enn der du fysisk befinner deg. I tillegg bruker vi håndkontroller, så du for eksempel kan kjenne pasientens puls!

VR gir erfaringsbasert læring. Du blir godt forberedt før du står i utfordrende situasjoner, fordi øvelsene sitter i muskelminnet. Trening gir trygghet.

Alle våre kurs er bygget på etablert forskning og norske retningslinjer. Med flere tiårs pedagogisk erfaring har vi i Making View laget en unik læringssti for optimale resultater. Teoriforelesninger, tester og mange, praktiske øvelser gir dokumenterbart læringsutbytte.

Dette er den enkle, priseffektive og motiverende måten å lære på.

Følg pressemeldinger fra Making View

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Making View på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Making View

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom