TUI Norge

National Geographic og TUI utvider samarbeidet

Del

National Geographic og TUI lanserer et utvidet samarbeid. Flere enn 40 nye heldags- og halvdagsutflukter er nå tilgjengelige for alle, uavhengig av ferietype. 

Turister som tar bilde av røyk på en fjelltopp.
Aktivitetene er spesielt utvalgt av National Geographic. Du får ofte tilgang til områder som normalt er stengt for allmennheten og har med deg en ekspert innen ulike fagområder, som for eksempel arkeologi, marinbiologi, historie eller forskning. Foto:TUI

– Opplevelser og aktiviteter er stadig viktigere for nordmenn på ferie. Vi ønsker ikke bare sol og strand, men vil gjerne lære om historien og kulturen i landene vi besøker. Dette samarbeidsprosjektet med National Geographic er midt i blinken, sier kommunikasjonssjef Anne Mørk-Løwengreen i TUI Norge. 

Velger du en National Geographic Day Tour får du unike, bærekraftige opplevelser med fokus på natur, vitenskap, kultur, gastronomi og historie mens du er på ferie.

Alle kan bestille utfluktene

Fra Lanzarotes vulkanske vinmarker, til Julius Cæsars Roma og Cancuns vakre ferskvannsbassenger. Dette er bare noen få av de mange, ulike temaene for National Geographics nye utfluktsprogram. 

TUI og National Geographic utvider samarbeidet, slik at alle kan gå inn og bestille utfluktene - også dem  som ikke er på ferie med TUI. Samtidig lanseres mer enn 40 nye utflukter over flere destinasjoner, mens flere allerede er under utvikling

Utfluktene gjennomføres i små grupper og tar deg med til steder der allmennheten ellers ikke har tilgang. Du har med deg en ekspert innen ulike fagområder, som for eksempel arkeologi, marinbiologi, historie eller forskning.

Førsteklasses opplevelser 

Lanseringen av National Geographic Day Tours styrker TUIs strategiske fokus på opplevelser og aktiviteter som et nøkkelområde for virksomhetens videre vekst.

– National Geographic Day Tours gir deg opplevelser for livet, enten du er strandentusiast eller elsker å utforske storbyer verden rundt. Dette er nøye utvalgte opplevelser som gir deg innblikk i reisemålets historie og kultur i tråd med National Geographics arv. Disse aktivitetene vil gi gjestene våre førsteklasses, autentiske og lokale opplevelser, sier Peter Ulwahn, administrerende direktør i TUI Musement.

Barcelona, Cancun, Kreta, Paphos, New York, Napoli og Gran Canaria er blant reisemålene som tilbyr National Geographic Day Tours. 

Bærekraftige opplevelser

En andel av inntektene går til den globale ideelle organisasjonen National Geographic Society. Disse midlene støtter National Geographic i arbeidet med å beskytte og opplyse verden gjennom utforskning, forskning og utdanning.

National Geographic Day Tours følger de strenge kriteriene til Global Sustainable Tourism Council (GSTC).

– Vi tar reisende med til ekstraordinære steder, hvor de kan nyte godt av ekspertisen og kunnskapene til guider som er opplært av oss i National Geographic. Opplevelsene kan bestilles digitalt, mens man reiser rundt i verden, sier Nancy Schumacher, Senior Vice President og General Manager, National Geographic Expeditions.

Eksempler på National Geographic Day Tours

  • Lær om Gran Canarias urbefolkning, Guanchene: Utforsk den arkeologiske utgravningen ved la Fortaleza. Lær om urbefolkningen og den unike balsameringsteknikken og mumien som endte opp på forsiden av National Geographic Magazine. Få eksklusiv tilgang til arkivrommet på museet og en gjennomgang med en arkeolog.
  • Opplev gjenoppbygging av korallrev i Mexico: Gjør et dypdykk i National Geographics Pristine Seas-prosjekt.  Verdens nest største korallrevsystem finnes utenfor kysten ved Cancun. Bli med på en unik båttur. Her snorkler du rundt revene sammen med en marinbiolog som forklarer hvordan man gjenoppbygger korallrev og hvorfor de er så viktige.
  • I Napoli lærer du å lage egen pasta: En lokal historiker tar dere med til vakre Granano. Her får dere vite alt om pastaens historie. Dere får også muligheten til å lage egen pasta sammen med en lokal familie og nyte en herlig lunsj på pastafabrikken deres. Visste du at pastaretter som makaroni og ravioli har røtter helt tilbake til det 13. århundre?

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Turister som tar bilde av røyk på en fjelltopp.
Aktivitetene er spesielt utvalgt av National Geographic. Du får ofte tilgang til områder som normalt er stengt for allmennheten og har med deg en ekspert innen ulike fagområder, som for eksempel arkeologi, marinbiologi, historie eller forskning.
Last ned bilde
Anne Mørk-Løwengreen, Kommunikasjonssjef i TUI Norge.
Anne Mørk-Løwengreen, Kommunikasjonssjef i TUI Norge.
Last ned bilde

Om oss

TUI Nordic er den ledende reiseoperatøren i Norden. 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly, hotell og cruise.TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye