NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon

NITO fornyer samarbeidet med Tryg

Del

NITO og Tryg Forsikring har inngått ny femårsavtale. Avtalen innebærer at NITOs medlemmer får forsikringer til gode priser, med vilkår og fordeler som er unike for organisasjonen.

NITO-president Trond Markussen (t.v.) gratulerte Tryg-direktør Espen Opedal.
NITO-president Trond Markussen (t.v.) gratulerte Tryg-direktør Espen Opedal. Espen Borge/Tryg

Generalsekretær i NITO, Egil Thompson, sier at avtalen med Tryg har vært en suksess. Mer enn 30.000 NITO-medlemmer har så langt blitt Tryg-kunder.

- Avtalen har blitt langt mer populær enn det vi kunne forvente. Det har vært gode forhandlinger, og Tryg har vært villig til å legge enda mer kraft til, for å utvikle avtalen videre til beste for NITOs medlemmer, sier han.

- Avtalen med NITO har vært en suksess for begge parter. Vi har hatt raskere vekst i avtalen med NITO enn med noen andre partneravtaler, og vi er svært fornøyde med at vi nå har passert 30.000 medlemmer som Tryg-kunder, sier norgessjef for Tryg, Espen Opedal.

Opedal understreker at Tryg har vært lydhøre for medlemmenes ønsker, og at selskapet er opptatt av å utvikle særlige forsikringer med unike fordeler som bare NITO-medlemmene får.

- Selv om det som alltid i partnerforhold har vært utfordringer, har Tryg vist vilje både til å lytte og handle når vi har kommet forslag til utvikling og forbedringer i avtalen, sier Egil Thompson.

null
Generalsekretær i NITO, Egil Thompson. Bjarne Krogstad / NITO

Kontakter

Om NITO

NITO er Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad med over 100.000 medlemmer.

Følg pressemeldinger fra NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye