Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon til møte om ulykkesutviklingen

Del

De siste to årenes utvikling i ulykkesbildet på norske veier er alvorlig. Derfor inviterer samferdselsminister Jon-Ivar Nygård sentrale aktører i trafikksikkerhetsarbeidet til et møte om ulykkesutviklingen.

Tidspunkt: Fredag 17. november, klokken 13.30
Sted: R5, Akersgata 59, Oslo

Agenda for møtet er som følger:

  1. Statens vegvesen presenterer rapporten «Dybdeanalyser av dødsulykker i vegtrafikken 2022».
  2. Statens vegvesen orienterer om ulykkessituasjonen i 2023.
  3. Dialog med sentrale aktører om videre arbeid.

Journalister og fotografer som ønsker å være til stede på møtet, må gi beskjed innen torsdag 16. november, klokken 12.00. Påmelding sendes til kommunikasjonsrådgiver Kristin Bentdal Larsen, e-post kristin-bentdal.larsen@sd.dep.no, mobil 416 09 206. 

Om oss

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, vei- og jernbanesektoren og for riksveiferjene.

Følg pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Innfører tilpasninger for turistnæringen: Nå kan sjåfører ta drosjeførerprøven på engelsk1.12.2023 10:15:56 CET | Pressemelding

– Turister som er på opplevelsesturer i Norge snakker sjeldent norsk, og da trenger vi heller ikke kreve at sjåførene skal ta drosjeførerprøven på norsk. Likevel ønsker vi at alle som jobber med å transportere passasjerer i Norge, skal være trygge sjåfører med beviselig kompetanse. Derfor har vi drosjesjåførprøver, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom