Fremtidens energi er grønn og digital

Del

Oslo Science City’s arena-arrangement The Future of Energy is Green and Digital, arrangeres av Universitetet i Oslo 10.-11. januar 2024, og er utviklet sammen med SINTEF, NGI, IFE og Oslo kommune.

Fremtidens energisystem skal bygges på grønn energi og digitale løsninger og krever nytt samarbeid på tvers av sektorer og fagområder. Arrangementet er et initiativ for å samle ledende stemmer som former disse diskusjonene.

Hovedpresentasjoner vil bli holdt av:

  • Andreas Bjelland Eriksen, Norges klima- og miljøminister
  • Colin McKerracher, leder for avansert transport, BloombergNEF
  • Adel El Gammal, generalsekretær, European Energy Research Alliance (EERA)
  • Heidi Sørensen, direktør, Oslo kommunes klimabyrå

Fullstendig program vil bli annonsert snart.

Arrangementet er gratis og konferansen holdes i hjertet av Oslo Science City, i Georg Sverdrups hus på Campus Blindern ved Universitetet i Oslo. Det er et Oslo Science City Arena-arrangement utviklet i samarbeid med SINTEF, NGI (Norges Geotekniske Institutt), IFE (Institutt for energiteknikk) og Oslo kommune.

Noter datoen – 10.-11. januar 2024. Mer informasjon og lenke til påmelding finner du her.

Kontakter

Bilder

Følg pressemeldinger fra NGI

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NGI på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NGI

Ekspertgruppe med tydelig tilbakemelding til Vegvesenet og entreprenør: – Mangler i planlegging, risikovurdering og oppfølging av byggingen av E39 bidro til skredet på Hennset28.8.2023 12:30:57 CEST | Pressemelding

Ekspertgruppa som Vegvesenet har satt ned har gjort grundige undersøkelser for å finne de bakenforliggende årsakene til skredet som gikk 2. september 2022 på Hennset i Heim. De er tydelige i sin kritikk av Vegvesenets rolle i oppfølgingen av byggeprosjektet og anbefaler flere forbedringspunkter:

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye