«Holidays are coming» – her stopper juletraileren

Del

«Holidays are coming»-traileren fortsetter tradisjonen med å lyse opp norske byer og tettsteder i førjulstiden – akkurat som i TV-klassikeren. Snart starter turen Norge rundt, her er stoppestedene. 

Du kjenner den ikoniske julescenen fra TV-skjermen: Juletraileren kjører gjennom mørke landskaper, og lyser dem opp til lyden av bjelleklang og «Holidays are coming». Det har blitt en populær tradisjon for mange nordmenn at den samme traileren lyser opp i det norske vintermørket i tiden før jul. De kan glede seg også i år.

 – «Holidays are coming»-traileren har lyst opp norske veier i over 20 år, og har blitt del av førjulstradisjonen for mange. Vi får ofte henvendelser allerede på høsten fra folk som lurer på om den kommer til nettopp deres hjemsted. Derfor er vi glade for nå å kunne offentliggjøre årets reiserute, sier Tonje Haugen, markedssjef for Coca-Cola Norge, og fortsetter:

– Årets turné starter 23. november. Da starter to like trailere opp på forskjellige steder i landet – den ene i Tromsø i nord, den andre i Slitu i sør. De neste ukene vil de stoppe 47 forskjellige steder rundt om i Norge, og skape stemning med lys og aktiviteter, sier Tonje Haugen.

– På stoppestedene slår vi blant annet et slag for tradisjonen med å sende julekort. I vår stressede og emoji-fylte hverdag synes vi det er viktig å minne om den enkle, klassiske gleden som ligger i å vise noen man er glad i omtanke gjennom et godt, gammeldags julekort. Derfor kan folk velge seg fine julekort der traileren stopper, og sende varmende ord til noen de er glade i, fortsetter Haugen.

Holidays are coming – på skjermen også

Samme dag som de to trailerne starter sine rundturer på norske vinterveier, kommer «Holidays are coming» tilbake på norske skjermer.

– Dette er en film mange knytter minner til, den skaper en herlig stemning på skjermen. Derfor er vi glade for å fortelle at den også i år vil gå på norske skjermer fra 23. november. Etter to uker vil den avløses av en splitter ny, hjertevarmende film, jeg tror mange vil like, avslutter Tonje Haugen i Coca-Cola Norge.

 

Kontakter

Bilder

"Holidays are coming"-traileren skal på rundtur i Norge, her i Tromsø
"Holidays are coming"-traileren skal på rundtur i Norge, her i Tromsø
Last ned bilde

Lenker

Følg pressemeldinger fra Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye