Del

Sander Eitrem gikk inn til 3. på 5000m på tiden 6.13,80 i verdenscupløpet i Obihiro, Japan.

Sander Eitrem
Sander Eitrem Rafal Oleksiewicz NSF/fri bruk

Patrick Roest var sterkerst av alle i Japan og vant løpet med tiden 6.10,99  foran Davide Giotto fra Italia på 6.12,90

Sverre Lunde Pedersen viser at han er tilbake for fullt med en sterk 5. plass på tiden 6.19,42, og Hallgeir Engebråten sikret 3 nordmenn topp 10 med sin 9. plass på 6.21,86. I tillegg gikk Sigurd Henriksen og Kristian Ulekleiv god i b-gruppa, og sikret opprykk til a-gruppa før World Cupen fortsetter i Beiljing 17.-19. nov. Der vil vi ha 5 norske løpere i a-gruppa på 5000m.