Frelsesarmeen

Førpremiere og panel om utenforskap med ordfører og regissør

Del

Torsdag 09. november inviterer Frelsesarmeen til førpremiere av «Den første julen i Skomakergata» og panelsamtale om utenforskap fra kl 13.30. 

FØRPREMIERE: Frelsesarmeen deltar i filmen «Den første julen i Skomakergata». Filmens tematikk er utenforskap og i den forbindelse inviterer organisasjonen til en førpremiere med panelsamtale om temaet.
Foto: Nordisk Film Distribusjon

I panelet kommer det overordnede temaet til å være hva vi kan gjøre for å inkludere flere. Oslo er en av byene i Norge med størst sosiale og kulturelle forskjeller og dyrtiden vi er inne  igjør det vanskeligere for flere å være en del av et felleskap.

En undersøkelse Opinion har gjort for Frelsesarmeen viser at 1 av 4 føler på ensomhet og utenforskap på grunn av sin nåværende økonomiske situasjin. Hver femte nordmann er også bekymret for om de har råd til å feire jul i år. 

Torsdag 09.november kl 1330 inviterer Frelsesarmeen til panelsamtale i forkant av førpremieren på «Den første julen i Skomakergata» der julegryta har fått sin plass. 

I panelet sitter Line fra Vennejakten på NRK, ordfører i Oslo Anne Lindboe, regissør Mikal Hovland, assisterende sosialsjef i Frelsesarmeen Elin Herikstad, Hovedkoordinator Heidi Jørgensen fra Sammen Grønland og artisten Yngvil.     

Program

13.30 Publikum og gjester ankommer Vika kino på rød løper med musikk fra Frelsesarmeens hornorkester.

13.50 Dørene stenges.

1355: Velkommen ved lederne i Frelsesarmeen Norge, Island og Færøyene

14:00 Sang Ingenmannsland ved Yngvil. 

1405: Panelsamtale om utenforskap

  1450: Sang Holder pusten i desember ved Yngvil.

   1520: Filmvisning. 

  Send gjerne en epost til pressekontakt Håkon Løtveit om dere ønsker å komme. 

  Kontakter

  Om Frelsesarmeen og julegryta

  Frelsesarmeen er en kristen kirke, bevegelse og organisasjon som arbeider i over 130 land og har til sammen 300 enheter rundt i Norge. 

  Gjennom rause og inkluderende møteplasser bidrar Frelsesarmeen til sosialt engasjement, tilhørighet og tro. Dørene våre er åpne for alle barn, unge, voksne, familier og eldre.

  En sentral del av arbeidet er tjenester og tilbud for mennesker som lever i fattigdom, ensomhet eller rusavhengighet, de som sitter i fengsel, er utsatt for omsorgssvikt eller er ofre for menneskehandel, og de som er psykisk syke, pårørende, arbeidsledige eller arbeidsinnvandrere.

  Frelsesarmeen har vært med å utvikle FNs bærekraftsmål og er en pådriver for å nå dem.

  Julegryta

  • Frelsesarmeens innsamlingsaksjon i desember.
  • Settes ut for 123. gang med omlag 250 gryter landet rundt. 
  • Gjør det mulig å hjelpe i form av mat, klær, omsorg og fellesskap lokalt i Norge året gjennom.
  • Hjelper lavinntektsfamilier, personer med rusproblemer, eldre, ensomme, barn og unge.

  Følg pressemeldinger fra Frelsesarmeen

  Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Frelsesarmeen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

  Siste pressemeldinger fra Frelsesarmeen

  I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

  Besøk vårt presserom
  HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye