NRK

Presseinvitasjon: P3 Gull 2023

Del

NRK ønsker pressen velkommen til P3 Gull den 24. november på Økernsenteret i Oslo.

Nate Kahungu og Arian Engebø
Nate Kahungu og Arian Engebø Kim Erlandsen/NRK Kun til redaksjonell omtale

På P3 Gull samles alle de store artistene fra året som har gått til en fest for å hylle norsk musikk. Vinnere av priser i fire ulike kategorier skal kåres i en direktesendt TV-sending. Mange av de nominerte vil være til stede, i tillegg til mange andre kjente innen norsk musikk og TV. I forkant av sendingen blir det en rød løper-seanse hvor profiler stiller til intervju. Programledere er Arian Engebø og Nate Kahungu.

Når: fredag 24. November.
Hvor: Økernsenteret. Økernveien 145, 0580 Oslo
Foreløpige klokkeslett: Rød løper start: 18:30 (pressen må møte opp i god tid før det starter for å sikre seg god plass ved løperen). Programstart kl. 20:05 Program slutt: 21:20

Påmelding her!

Frist for å melde seg på er tirsdag 21. november kl. 12:00.

Husk å melde på riktig antall! Har du spesielle ønsker må de spesifiseres i skjemaet, eller ved å ta kontakt med kommunikasjonsansvarlige: Linda Reistad og/eller Janina Mosti. Dette for at vi skal kunne legge til rette for å imøtegå ønskene. Planlegger du å gå live fra rød løper eller selve showet må også dette meldes ifra om i forkant. Grunnet logistikk så vil det dessverre ikke være noen fotoplasser i sal i år.

Nominerte «årets låt»:

Hkeem + Makosir – «Danser videre i livet»
Aden Foyer – «The Ballet Girl»
Victoria Nadine – «Nerve»
Blackie – «Wonderland»
Synne Vo – «Mvh»
Undergrunn – «Michelin Stjerner»
Marstein – «Sommerhus»

Nominerte «årets artist»

Emma Steinbakken
Dagny
Undergrunn
Synne Vo
Marstein

Nominerte «Årets gjennombrudd» 

Rambow
Alessandra
Aden Foyer
Lille Caesar
Michelle Ullestad

Kontakter

Bilder

Årets programledere
Årets programledere
Last ned bilde

Om NRK

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. NRK er Norges offentlig eide allmennkringkaster med et bredt radio-, TV-, nett- og podkasttilbud, og ni av ti nordmenn bruker minst ett NRK-tilbud daglig. NRK har cirka 3300 ansatte fordelt på om lag 50 kontorer rundt om i landet.

Følg pressemeldinger fra NRK

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom