Stortinget

Priv. til red. Kontrollhøring 7.11. – opplegg for mediene

Del

Kontroll- og konstitusjonskomiteen gjennomfører åpen høring i forbindelse med behandlingen av «Regjeringsapparatets håndtering av habilitetsregelverk».

Tid: tirsdag 7. november 08.30-20.00

Sted: Stortinget, høringssal 1 (komitéhuset, inngang Akersgata 18)

Alle som er bedt om å komme til høringen, vil delta fysisk.

Program for høringen 

  • Det er anledning til å følge høringen i salen, så langt plassen tillater det. Det vil ikke være anledning til å reservere plass i høringssalen, eller holde av plass for kolleger. Der gjelder prinsippet «først til mølla…».
  • Det blir også lagt opp til at man kan følge høringen via skjerm i fellesområdene foran høringssalen. Vi tilbyr også arbeidsplasser med TV-overføring av høringen like i nærheten.
  • Fellesarealet foran høringssalen blir rigget slik at så mange som mulig kan ha sin arbeidsplass der, samtidig som det blir uhindret adgang inn og ut fra høringssalen.
  • Det er ikke anledning til å gjøre intervjuer i høringssalen. Vi rigger to intervjupunkter i fellesområdet, der det også blir TV-lys. Vi oppfordrer til å ikke ta med eget tilleggslys.
  • Fotografer som ønsker å filme eller fotografere inne i høringssalen, får anledning til å gjøre dette ved oppstart og etter avslutning av høringsbolker. Vær obs på at tidsskjemaet er stramt, så fotografene må avslutte umiddelbart når møtet blir satt.
  • Fotografer kan, som alle andre, følge høringen fra tilskuerplass, men det er ikke anledning til å fotografere eller filme under høringen.
  • Det er stor interesse for denne høringen. Vi ber om forståelse for at alle må benytte henvist garderobe til yttertøy, og en egen plassering av vogn for TV-team. Vognene vil være i nærheten og tilgjengelige.
  • TV-redaksjoner som ønsker å rigge dagen i forveien, må ta kontakt via e-post til Stortingets presseinnboks presse@stortinget.no innen mandag 6.11. kl. 11.00.

Kontakter

Om oss

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg pressemeldinger fra Stortinget

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom