Trygve Skaug har laget julehefte!

Del

Trygve Skaug deler raust om sitt eget forhold til jula, med dikt, bilder og fortellinger som gir rom for refleksjon og ettertanke. Mange av Trygves egne dikt og tekster er med, og han har også tatt med noen favoritter fra blant annet Alf Prøysen, Barbara Ring og Levi Henriksen.

Dette er et julehefte som varer helt til nyttår, med tekster for hver dag i hele desember.
Dette er et julehefte som varer helt til nyttår, med tekster for hver dag i hele desember.

Han har og også invitert med seg gode venner, og i heftet finner du julehilsener fra Ulrikke Brandstorp, Henning Kvitnes, Maria Mena, Atle Pettersen, Adam Schjølberg, Eva Weel Skram og Emil Solli-Tangen.

Selv sier Trygve:

«Jeg holder jula veldig høyt. De siste tolv åra har jeg brukt adventstida mi på veien, reist rundt på juleærend i alle kirkene. Det er en fin tradisjon jeg er så glad i! Nå har jeg fått lage julehefte av alt sammen og det håper jeg kommer til å gi litt julero til noen som trenger det.»

ØNSKELISTE

Jeg ønsker meg et liv
fylt av sånne dager
som kler å pakkes inn
og pakkes opp på nytt

Om Trygve Skaug:
Trygve Skaug er artist, låtskriver og poet. Musikken hans har siden 2010 ligget over 350 uker på NRK P1 A-, B-, og C-lister, har mottatt flere gullplater og nominasjon til Spellemannsprisen. Han er den mestselgende lyrikeren i Norge og har ligget på topplisten i lyrikk siden 2016. I tillegg er diktene hans blant de mest delte på sosiale medier, med over 300 000 følgere. Våren 2021 deltok han i TV2s populære program Hver gang vi møtes. Senere samme år ble han tildelt Bjørg Vik-prisen.
I 2022 debuterte Trygve Skaug som barnebokforfatter med bildeboken Hvis jeg var statsminister, illustrert av Ella Okstad.
Skaug er også ambassadør for hjelpeorganisasjonen Dråpen i havet.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye