Bane NOR

Bettina Sandvin blir Utbyggingsdirektør i Bane NOR

Del

Bettina Sandvin har takket ja til jobben som Utbyggingsdirektør i Bane NOR. Hun har fungert i stillingen siden i vår.

Dame på sofa
Bettina Sandvin Aksel Jermstad, Bane NOR

Bettina Sandvin vet hva hun takker ja til når hun blir konserndirektør for Utbyggingsdivisjonen i Bane NOR. Sandvin har nemlig fungert i stillingen siden Stine Undrum sa opp i vår. I perioden som fungerende i jobben har Bettina Sandvin allerede satt spor og tatt tak i hvordan divisjonen fungerer.  

- Jeg er veldig stolt og glad for å få lov til å fortsette å lede den flinke gjengen i Utbyggingsdivisjonen. Som konstituert har jeg vært opptatt av at vi skulle holde farten oppe, i en tid med store endringer og lederskifter i Bane NOR. Samtidig har det vært viktig å finne nye måter å jobbe på så vi kan øke effektiviteten uten å «løpe fortere». Mange spennende forbedringsprosesser er satt i gang, og målet er å få mest mulig jernbane for pengene. Jeg gleder meg til fortsettelsen og er glad jeg har et svært kompetent team med meg i jobben som skal gjøres fremover, sier den nye utbyggingsdirektøren. 

Bettina Sandvin vil rapportere til konsernsjef for Bane NOR, Thor Gjermund Eriksen, og være del av Bane NOR SFs konsernledelse. 

Engasjert og kunnskapsrik

Thor Gjermund Eriksen uttaler: - Dette har vært en grundig prosess med mange gode kandidater, og jeg er glad for at Bettina Sandvin har takket ja til jobben. Hun har engasjementet og kunnskapen som trengs for å lede Utbyggingsdivisjonen på en god måte. 

Det er tre år siden Bettina Sandvin kom inn i Bane NOR i stillingen som prosjektdirektør for å få ansvar for noen av Bane NORs mest komplekse porteføljer. Hun kom da fra Statens Vegvesen, der hun begynte som praktikant i 1987 og har i mange år jobbet som byggeleder, prosjektleder og avdelingsdirektør.  

Sandvin får ansvar for 550 ansatte og en portefølje på 129 prosjekter med stort og smått over hele landet, til en verdi av 270 mrd. 

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt

Pressevakten i Bane NOR håndterer henvendelser fra pressen. Spørsmål fra pressen utenom arbeidstid, kan rettes til vakttelefonen vår:

Tel:91656565presse@banenor.no

Bilder

Dame på sofa
Bettina Sandvin
Last ned bilde

Om oss

Bane NOR er et statlig foretak med ansvar for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen.

Foretaket har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet, trafikkstyring og forvaltning og utvikling av jernbaneeiendom. Bane NOR har det operative koordineringsansvaret for sikkerhetsarbeidet og operativt ansvar for samordning av beredskap og krisehåndtering.

Bane NOR har om lag 3.500 ansatte og har hovedkontor i Oslo.

Følg pressemeldinger fra Bane NOR

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bane NOR på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bane NOR

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye