Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Tromsø for å signere fremforhandlet byvekstavtale

Del

Mandag 30. oktober inviteres det til pressetreff i Tromsø rådhus i forbindelse med at partene (Samferdselsdepartementet, Kommunal- og distriktsdepartementet, Troms og Finnmark fylkeskommune og Tromsø kommune) signerer den fremforhandlede byvekstavtalen for Tromsø.

Sted: Tromsø Rådhus, Rådhusgata 2, Tromsø

Tidspunkt: Mandag 30. oktober, kl. 14.30

Avtalen vil bli signert av samferdselsminister Jon-Ivar Nygård, statssekretær Sigrun Wiggen Prestbakmo, fylkesordfører Tarjei Jensen Bech og ordfører Gunnar Wilhelmsen.

Journalister og fotografer som ønsker å delta på pressetreffet bes melde fra i forkant til pressevakt i Samferdselsdepartementet: 919 14 777 , e-post sdinfo@sd.dep.no.

Kontakter

Om oss

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, vei- og jernbanesektoren og for riksveiferjene.

Følg pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Innfører tilpasninger for turistnæringen: Nå kan sjåfører ta drosjeførerprøven på engelsk1.12.2023 10:15:56 CET | Pressemelding

– Turister som er på opplevelsesturer i Norge snakker sjeldent norsk, og da trenger vi heller ikke kreve at sjåførene skal ta drosjeførerprøven på norsk. Likevel ønsker vi at alle som jobber med å transportere passasjerer i Norge, skal være trygge sjåfører med beviselig kompetanse. Derfor har vi drosjesjåførprøver, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom