Tibber

Tibber gjenopptar samarbeidet med Easee: starter salg av Easee Lite i alle markeder

Del

Tibber har fornyet partnerskapet med Easee og vil fremover selge laderen Easee Lite i alle markeder. Samtidig styrker de to selskapene samarbeidet om skyløsninger, og sikrer dermed alle brukere tilgang til markedets mest pålitelige løsning for smartlading.

To menn sitter i en sofa og snakker
Erik Færevaag og Edgeir Aksnes Tibber

Tidligere i år innførte Tibber en midlertidig salgsstopp etter at svenske myndigheter la ned salgsforbud mot Easee Home og Easee Charge, to produkter som var med på å revolusjonere smartlading. Nå gjeninnføres salget av ladeselskapets nye produkter. 

– Easee har gjennomført nødvendige tiltak for å forbedre dokumentasjonen. Charge Lite er svært godt testet av uavhengige akkrediterte testhus som går gode for at de høyeste sikkerhetsstandardene er fulgt. Vi gjør produktet klart for salg i alle våre markeder, sier Edgeir Aksnes, direktør og medgründer av Tibber.

Samarbeider om skyløsninger

Både Tibber og Easee har vært opptatt av å sikre at både gamle og nye smartladere fortsetter å fungere sømløst, uansett omstendigheter. 

– I tillegg til den forbedrede produktkvaliteten, vil vår egen skyløsning Tibber Cloud tilby pålitelig backup og fungere som et sikkerhetsnett for Easee CloudKit. Det betyr at våre brukere vil ha tilgang til en av de sikreste og mest pålitelige ladeløsningene på markedet, forteller Aksnes. 

For fem år siden lanserte Tibber og Easee smartlading sammen slik vi kjenner det i dag. Erik Færevaag, ny direktør i Easee, understreker derfor hvor viktig samarbeidet er. 

Fremtidens ladeopplevelse

– Vår kompetanse på hardware og software utfyller hverandre og dette vil forme fremtidens ladeopplevelse for elbilbrukere, sier Færevaag.

En viktig del av dette er å gjøre både nye og eksisterende eiere av Easee-ladere trygge på at produktene alltid vil fungere optimalt. 

– Ved å kombinere Tibber Cloud og Easee CloudKit er kundene dobbeltsikret sømløs smartlading til best mulig pris, fortsetter Færevaag. 

Easee Lite vil være tilgjengelig i Tibber Store i Norge, Sverige, Tyskland og Nederland fra og med tirsdag 24. oktober. 

Kontakter

Bilder

Elbillader
Easee Lite
Last ned bilde
En person som bruker en elbillader
Easee Lite
Last ned bilde

Tibber er verdens første heldigitale strømselskap som ønsker å redusere unødvendig strømforbruk i husholdningen gjennom smart teknologi. Vi har nemlig aktivt valgt å ikke tjene en krone på kundenes strømforbruk. I stedet tilbyr vi kundene våre en digital app og andre smarte produkter som gir dem den innsikten og verktøyene de trenger for å redusere strømforbruket sitt.

Tibber ble grunnlagt i 2016 av svenske Daniel Lindén (produktsjef) og norske Edgeir Vårdal Aksnes (adm. dir). 

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye