Riksrevisjonen

Presentasjon: Hvordan står det til i statsforvaltningen?

Del

På torsdag kl. 12:30 presenterer Riksrevisjonen resultatene av vår årlige revisjon av statens regnskaper. I tillegg legger vi fram enkeltundersøkelser, blant annet en om behandling av person- og og helseopplysninger i helseregistre.

Portrettfoto av riksrevisor.
Riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen presenterer resultatene av den årlige revisjonen. Foto: Mathias Fossum / Riksrevisjonen.

Tid: Torsdag 26. oktober kl. 12:30

Sted: Presentasjon på Vimeo

Journalister og fotografer kan også være til stede hos oss i Storgata 16, Oslo under presentasjonen. Send oss i så fall en e-post på forhånd til redaksjonen@riksrevisjonen.no .

Riksrevisjonen har revidert 236 årsregnskaper for departementer, statlige virksomheter og fond. Samtidig presenterer vi enkeltundersøkelser om utvalgte temaer. I år har vi sett nærmere på disse sakene:

  • Behandling av person- og og helseopplysninger i helseregistre
  • Formidling i vedtaksbrev i NAV og Statens pensjonskasse
  • Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskaps tilsynsvirksomhet innen el-sikkerhet

Vi presenterer også vår årlige rapport om hvordan statsforvaltningen følger opp undersøkelsene våre. En av sakene vi har fulgt opp er undersøkelsen av saksbehandlingstid og effektivitet i tingrettene og lagmannsrettene.

Riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen vil være tilgjengelig for intervju etter presentasjonen.

Begge rapportene vil være tilgjengelige på riksrevisjonen.no fra kl. 12:30.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Riksrevisjonen er Stortingets største og eldste kontrollorgan. Gjennom revisjon av regnskap og undersøkelser sjekker vi hvordan regjeringen og statsforvaltningen gjør jobben sin.

Følg pressemeldinger fra Riksrevisjonen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Riksrevisjonen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Riksrevisjonen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom