Universal Music Norge

Ny musikk fra The Rolling Stones, TALK, Marstein, Dolly Parton og OneRepublic!

Del

 

The Rolling Stones ute med første originale album på 18 år!

 

Marstein setter stemningen på høsten med "Sprite"

 

Larsiveli slipper sitt debutalbum – Bitterhetens Hotell

 

Hiwá følger opp sin norsk debut-singel med EPen ALT DET HER FOR HVA?

 

TALK er ute med sitt debutalbum Lord of The Flies & Birds & Bees. Den kanadiske sangeren gikk viralt på TikTok med singlen "Run Away from Mars", som gikk til platina her i Norge. TALK har flere ganger spilt i Norge og var sist i september innom for å spille på by:larm.

 

I august slapp Calum Scott singelen ""At your Worst". Nå er han tilbake med en ny versjon av låten, med den tyske popsangeren Zoe Wees. Det ble nylig bekreftet at Scott skal spille på neste års Stavern-festival. 

 

James Bay delte denne uken sin nye singel "All My Broken Pieces". Ifølge Bay selv ble låten skrevet for 10 år siden da han jobbet med det Grammynominerte albumet Chaos And The Calm, men ble ikke spilt inn før nå nylig, noe som gjør denne utgivelsen til en nostalgisk opplevelse for artisten.  

 

Siden 2 Chainz er fra College Park, Georgia og Lil Wayne er fra Hollygrove, New Orleans, har de slått sammen sine hjemsteder med navnet "ColleGrove", et prosjekt med intensjon om å flette sammen to rappere fra ulike verdener. Etter suksessen med deres fellesprosjekt "ColleGrove" er de nå tilbake med den nye singelen "Presha", en fortsettelse av deres mangeårige musikalske vennskap og samarbeid. 

 

Den colombiansk-amerikanske sangeren Kali Uchis er ute med ny singel "Te Mata", som første singel fra kommende spanskspråklige album, Orquideas. Uchis har flere ganger tidligere sunget på spansk, blant annet på hitten “telepatia”, men dette blir hennes første helspanske prosjekt.  

 

OneRepublic setter i gang julesesongen med den nye låten “Dear Santa”. Dette er det amerikanske bandet sin tredje julesang, etter “Christmas without You” fra 2011 og deres cover av klassikeren “White Christmas” fra 2018. 

 

Dolly Parton og hennes guddatter, Miley Cyrus, er ute med en ny versjon av sistnevntes monsterhit "Wrecking Ball". De har i mange sammenhenger opptredd sammen, men dette er første gang de slipper låt. Dette er del av Dolly sitt kommende rocketematiserte album, ROCKSTAR, som har slippes 17. november.  

 

“Happier” markerer det andre samarbeidet til YUNGBLUD etter singelen “OBEY” fra 2020. Denne gangen er det sangeren fra bandet Bring Me The Horizon, Oli Sykes, som er med. YUNGBLUD beskriver at den nye låten handler om det å lære seg å ikke falle tilbake til dårlige eller usunne vaner og at alle fortjener å føle på glede.  

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Noah Kahan, Sully & Faraz, Lana Del Rey, MIKA, Felix Jaehn, McMartii og Peter Gabriel!1.12.2023 12:06:04 CET | Pressemelding

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode McMartii redder julen! Grammy-nominerte Noah Kahan er tilbake med sitt nyeste duettinnslag fra hans kritikerroste We'll All Be Here Forever deluxe-album, med en ny versjon av "Everywhere, Everything” denne gangen med Gracie Abrams. Dette følger flere andre samarbeid i sammenheng med deluxeversjonen av albumet, med blant annet Hozier og Kacey Musgraves. Lana Del Rey har sluppet en nydelig tolkning av John Denvers «Take Me Home, Country Roads». Låten kommer i kjølevannet av hennes 5 Grammy-nominasjoner som inkluderer; Album Of The Year, Song of the Year, Best Pop Duo/Group Performance, Alternative Music Performance og Alternative Music Album. For aller første gang, gir popstjernen MIKA oss et album som er 100% fransk-språklig. Albumet "Que ta tête fleurisse toujours”, åpner han opp om sine minner og følelser, samtidig som han opprettholder sin unike universelle pop. Med sine ikoniske melodier lykkes Mika nok en gang med å sublimere det franske språ

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode24.11.2023 09:57:48 CET | Pressemelding

Sully & Faraz sjarmerte både dommere og seere i senk med sin audition på Norske talenter tidligere i år. Med sin egenskrevne låt "100 ting" var de soleklart videre med i konkurransen. Hkeem, som er en av dommerne, likte godt det han så, og kom med flere lovord til gutta: «Jeg har hundre ting på mitt hode, hode, hodeee. Det at jeg har fått hooket i hodet sier jo litt folkens. Dere har et veldig stort potensiale, dere må aldri slutte å rappe... Jeg likte det her altså.» - Hkeem Sully (13) og Faraz (14) møttes allerede når de var i 10-11 års alderen i studio på Furuset Bibliotek. Der fikk de god hjelp fra mentorene Eskinder Roth og Aiyo Rasa til å lære seg låtskriving og musikkproduksjon, og de har laget musikk sammen siden. Drømmen er å bli artister, og å gjøre mamma stolt. Parallelt med deltagelsen i Norske Talenter har låten deres "100 ting" levd sitt eget liv, og trender nå stort på internett. Med snart 4000 creations på TikTok fra store profiler som Ramón, Amanda Delara og Filip Barg

Ny musikk fra Dolly Parton, Atle Pettersen, boygenius, Emelie Hollow, Bon Jovi, 2 Chainz & Lil Wayne!17.11.2023 12:45:08 CET | Pressemelding

Ny julelåt fra Atle Pettersen Emelie Hollow gir oss “Jula Tilbake” Universal Music annonserer samarbeid med nystartede Miktam Records – et nytt hjem for norske indieartister Universal Music Group (UMG) er verdensledende innen musikkbasert underholdning og deres familie bestående av artister, låtskrivere, forlag, plateselskaper og distribueringspartnere, mottok forrige helg Grammy-nominasjoner i alle de mest sentrale kategoriene. Billie Eilish (Interscope), boygenius (Interscope) , Jon Batiste (Verve /Interscope), Olivia Rodrigo (Geffen/Interscope), Taylor Swift (Republic) mottok alle seks nominasjoner hver. Les mer om alle nominasjonene her. I 2024 markerer Norges største festival, Tons of Rock, sitt 10-års jubileum. I den anledning topper Metallica deres fullpakkede festivalplakat. Metallica er verdens største metalband og er aktuelle med sitt siste album 72 Seasons, som ble sluppet i april i år. Greta Van Fleet, TOOL og Judas Priest er også blant bandene som spiller på neste års jubi

Ny julelåt fra Atle Pettersen16.11.2023 11:03:04 CET | Pressemelding

17. november slipper Atle Pettersen julelåten “Bedre neste år”, skrevet sammen med artist og poet Axel Frønes. Låten ble skrevet for å minne folk på at jula ikke er en lett høytid for alle. Låta kan høres her fra 17. november. – “Bedre neste år” er en låt til ettertanke. For å minne oss på at jula ikke nødvendigvis er den fineste tiden på året for alle. Vi må huske på å ta vare på hverandre, bry oss og hjelpe hverandre så godt vi kan. Også må vi aldri miste håpet, håpet om at ting kan bli bedre. Atle Pettersen trenger ingen introduksjon, han har vært en av Norges mest populære menn i mange år. Med en karriere som spenner over flere tiår har han hatt en rekke hits, vært stødig programleder for flere store TV-show og har blitt en favoritt blant både unge og gamle. Etter høy etterspørsel på sosiale medier, har også artisten gitt ut sin versjon av "Tenn lys", perfekt til adventstiden! Fra 27. november til 20. desember drar Atle Pettersen på juleturné for 6. året på rad. Du kan forvente båd

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom