Riksrevisjonen

Ny rapport i dag kl. 14: Gjør Skatteetaten nok for å avdekke inntekter og formuer i utlandet?

Del

Riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen presenterer resultatet av en ny undersøkelse av Skatteetaten i dag kl. 14. Gjør de nok for å avdekke norske skattepliktiges inntekter og formuer i utlandet? 

Portrettbilde av riksrevisor Karl-Eirik Schjøtt-Pedersen
Riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen har undersøkt Skatteetatens arbeid med å avdekke norske skattepliktiges inntekter og formuer i utlandet. Foto: Mathias Fossum / Riksrevisjonen.

Tid: I dag kl. 14:00.

Sted: Presentasjonen streames på Vimeo.

Journalister og fotografer kan også være til stede hos oss i Storgata 16 i Oslo. Send i så fall en e-post til redaksjonen@riksrevisjonen.no.

Riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen presenterer resultatet av undersøkelsen. Rapporten er tilgjengelig på riksrevisjonen.no fra kl. 14:00.

Både Schjøtt-Pedersen og ansvarlig ekspedisjonssjef Aleksander Åsheim, er tilgjengelige for intervjuer etter presentasjonen. 

Velkommen!

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om oss

Riksrevisjonen er Stortingets største og eldste kontrollorgan. Gjennom revisjon av regnskap og undersøkelser sjekker vi hvordan regjeringen og statsforvaltningen gjør jobben sin.

Følg pressemeldinger fra Riksrevisjonen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Riksrevisjonen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Riksrevisjonen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom