The China Box

Store tekstil arrangementer i Øst-Kina

Del

To verdensledende tekstilindustrikonferanser vil bli avholdt i Zhejiang-provinsen i Øst-Kina i begynnelsen av november.

Pressekonferanse
Pressekonferanse China National Textile and Apparel Council

Under pressekonferansen som ble holdt i Beijing onsdag, kunngjorde arrangørene at 2023 International Textile Manufactures Federation (ITMF) årlige konferanse, den sjette World Textile Merchandising Conference 2023 og en rekke aktiviteter, begge konferansene vil finne sted i Keqiao District, Shaoxing City i Zhejiang fra 3. november til 10. november.

Keqiao er også kjent som "verdens største distribusjonssenter for tekstilhandel".

Dette fylkesområdet dekker et område på rundt 1000 kvadratkilometer, og det økonomiske og handelsmessige nettverket knytter sammen 210 land og regioner.

Nesten en fjerdedel av verdens tekstilprodukter omsettes her, med en årlig omsetning på over 330 milliarder yuan (ca. 45,2 milliarder amerikanske dollar, eller rundt 495 milliarder kroner[1] ).

Ifølge arrangøren vil hundrevis av deltakere under ITMFs årlige konferanse diskutere den globale makroøkonomien og Kinas tekstilindustri, og dele sine praktiske erfaringer fra den globale tekstilindustrien.

World Textile Merchandising Conference består av et temaforum og 10 parallelle forumer.

Blant de parallelle forumene er en konferanse om "Belt and Road Initiative", et rundbordsforum med kjente bedrifter, et toppmøte om digital blekkskriverteknologi og et forum om grønn utvikling av tekstilindustrien.

Nøkkelord

Kontakter

Kontakt: Xiong Xiao
Epost: 542912282@qq.com

Lenker

Følg pressemeldinger fra The China Box

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra The China Box på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra The China Box

Drive Your Dreams: 2023 Global Dongfeng Dealership Summit sparket i gang24.4.2023 16:13:18 CEST | Pressemelding

2023 Global Dongfeng Dealership Summit begynte 17. april i Wuhan, Hubei-provinsen, Kina. Over 100 personer fra over 30 land og regioner, inkludert Chile, Norge, Saudi-Arabia og Vietnam, deltok på toppmøtet for å lære om Dongfengs oversjøiske forretningsutviklingsstrategi, teknologiske forsknings- og utviklingsresultater, produktplanlegging og så videre, for å videreføre bygge konsensus, utdype samarbeid og felles utvikling.

"The Belt and Road" fremmer Kinas produksjon mot fremtiden - Dongfeng Motor skinner på Kina-Latin-Amerika Entrepreneurs Summit22.12.2022 05:43:37 CET | Pressemelding

China Council for Promotion of International Trade og Ecuadors internasjonale handelsdepartementer vil være vertskap for det 15. China-Latin America Entrepreneurs Summit 14. og 15. desember 2022. Dongfeng Motor ble invitert til toppmøtet som den eneste utstilleren i bilindustrien, og dens emblematiske modeller, VOYAH FREE og DONGFENG E70, ble levert der. De siste årene har Dongfeng Motor grepet muligheten til å bidra til det grønne skiftet i globale markeder og fått eksporten av nye energikjøretøyer til å akselerere. Ifølge den siste rapporten fra Ecuadorian Automobile Industry Chamber of Commerce, var splitter nye Kina-biler populære i Ecuador i første halvdel av dette året, og sto for omtrent 40% av markedsandelen. Dongfeng Motor, den eneste utstilleren av bilindustrien på dette toppmøtet, ønsket velkommen til Ecuadors president, presidenten for Kinas råd for fremme av internasjonal handel og representanter fra flere handelskamre. Mainstream media fra inn- og utland samlet seg til Do

NEVER BACK DOWN: Luksus Off-Road Merke M-Terrain offisielt utgitt20.9.2022 10:10:31 CEST | Pressemelding

[27. august 2022, Wuhan, Kina] Dongfeng Motor Corporation (heretter kalt Dongfeng Motor) lanserte offisielt M-Terrain i Wuhan, i tillegg til merkets eksklusive "M"-logosystem og merkevareforslaget NEVER BACK DOWN. M- Terrain intelligent offroad-arkitektur M TECH er en verdenspremiere som setter standarden for luksuriøs elektrisk offroadteknologi i Kina med superplattform, superkraft og super offroad. Med denne arkitekturen vil M- Terrain skape en luksuriøs elektrisk off-road-benchmark og en orientalsk offroadkultur. Dongfeng Motors styreformann Zhu Yanfeng og daglig leder Yang Qing avduket i fellesskap M- Terrain -logoen. Zhu Yanfeng, You Zheng, nestleder i Dongfeng Motor, og Cao Dongjie, administrerende direktør i M- Terrain Automotive Technology Company, lanserte merket M- Terrain, dens teknologi og brukerstrategiske planlegging. Verdens første utstilling ble fullført av to konseptbiler, M-Terrain og M-Terrain S, som hentet inspirasjon fra «Lion Awakening in the East» og tolket desig

VOYAH FREE åpnet i Europa, og VOYAH Showroom tok av15.6.2022 09:31:57 CEST | Pressemelding

Oslo, Norway, June 15, 2022 /TheChinaBox/ -- "Performance-grade intelligente elektriske SUV-VOYAH FREE" debuterte i Europa etter å ha solgt godt i Kina i over ett år. Den 11.juni 2022 åpnet VOYAH Showroom, som ligger i Klingenberggt. 7 i hjertet av Oslo. Denne dagen var over 100 mennesker, inkludert gjester, media og kunderepresentanter, samlet for å være vitne til den offisielle lanseringen av den "Performance-level intelligente elektriske SUV-en" VOYAH FREE og det "elektriske luksusflaggskipet MPV" VOYAH Dream. Lu Fang, CEO og CTO i VOYAH Automobile sa, "VOYAH, et eksklusivt nytt energimerke lansert av Dongfeng Motor Group, er forpliktet til den perfekte integrasjonen av kjøreytelse og intelligent teknologi, for å forme den verdensomspennende innflytelsen til kinesiske merker,". VOYAH kommer til å benytte seg av Dongfengs formidable internasjonale ressurser, unike teknologi og forretningsmodell i fremtiden for å gi en ny opplevelse av intelligente elektriske kjøretøy. "Folk beundrer