Nye Veier

Nye Veier sender ut den første konkurransen på E6 Ranheim-Værnes

Del

Nye Veier har besluttet å sende ut den første konkurransen på strekningen Ranheim-Værnes i slutten av oktober/ begynnelsen av november. Den første konkurransen vil omfatte ferdigstillelse av strekningen Ranheim til og med Svebergkrysset – en strekning på ca 15 km.

Kartillustrasjon E6 Ranheim - Værnes
Kartillustrasjon E6 Ranheim - Værnes Nye Veier Nye veier

Nye Veier har besluttet å sende ut den første konkurransen på strekningen Ranheim-Værnes i slutten av oktober/ begynnelsen av november. Den første konkurransen vil omfatte ferdigstillelse av strekningen Ranheim til og med Svebergkrysset – en strekning på ca 15 km. Konkurransen gjennomføres etter anskaffelsesprosedyren konkurranse med forhandlinger, og Nye Veier tar sikte på å signere kontrakt med valgt totalentreprenør i begynnelsen av mai 2024. 

Kontrakten vil være basert på NS8407 – Totalentreprise med målpris. Det vil bli gjennomført en samhandlingsfase for fastsettelse av endelig arbeidsbeskrivelse og målpris etter valg av totalentreprenør.

Prosjekterende rådgiver vil bli tiltransportert totalentreprenøren etter avsluttet konkurranse. Det vil derfor ikke bli stilt kvalifikasjonskrav om prosjekteringsreferanser i konkurransen.

Informasjon om tidspunkt for de øvrige konkurransene på den resterende strekningen fra Sveberg til Værnes vil komme senere.

-Basert på tilbakemeldinger fra markedet, har vi stor tro på at denne og de kommende konkurransene vil ha stor interesse, sier Bjørn Børseth, direktør kontrakt og marked i Nye Veier.

Konkurransene vil bli gjennomført på norsk, og det vil være krav i kontrakten om bruk av norsk i kommunikasjon mellom totalentreprenør og byggherre.

Kontakter

Bjørn BørsethDirektør for kontrakt og marked

Tel:975 01 310

Om oss

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. 

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg pressemeldinger fra Nye Veier

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye