TUI Norge

Fra disse byene kan du fortsatt sikre deg en høstferie i varmen

Del

9 av 10 reiser er allerede solgt i høstferieukene, men det er fortsatt mulig å sikre deg sol og sommerstemning i høst, hvis du bor i nærheten av Bergen, Stavanger, Haugesund eller Trondheim. 

Tre barn som hopper ut i et basseng på Gran Canaria
Gran Canaria er nordmenns absolutte favoritt i høst og vinter. Nå kan du sikre deg en siste liten høstferie fra Stavanger, Bergen, Trondheim eller Haugesund. TUI

Generelt er det langt på vei utsolgt i høstferiukene. 9 av 10 reiser ble revet bort av solhungrige nordmenn. Allikevel finnes det fortsatt noen gode muligheter igjen, spesielt hvis du bor i nærheten av flyplassene i Bergen, Stavanger, Haugesund eller Trondheim.

Høstferien er høysesong. Etterspørselen er alltid stor, derfor er det satt inn mye ekstra kapasitet. 

Kan gjøre reisekupp på sene avganger

– Mange avganger er helt utsolgt, mens enkelte avganger har ikke har vært fullt så populære. Det gjelder spesielt avganger med det som kanskje oppfattes som ugunstige tidspunkter for avreise og/eller hjemreise. Her er det mulig å gjøre noen skikkelige reisekupp i siste liten, spesielt hvis man er litt fleksibel i hvordan man definerer høstferien, sier kommunikasjonssjef for TUI i Norge, Anne Mørk-Løwengreen. 

Det ser ut til at de fleste foretrekker et tidlig avreisetidspunkt fra Norge, mens mange disse mindre populære avgangene ser ut til å ha en senere avreise. Så hvis du er lei av regn og høststemning og vil erstatte den med sol og bad, så er det lurt å slå til nå. 

Gran Canaria er på topp

– Dette gjelder spesielt for uke 41, hvor det er høstferie i blant annet Bergen, Trondheim, Stavanger og Haugesund. Så bor du i nærheten av disse byene, så er det gode muligheter for et reisekupp.  Så har du mulighet til å kaste deg på i siste liten, så kan du få en sol og badeferie til en god pris, sier Mørk-Løwengreen.

Det finnes også enkelte muligheter fra Oslo i uke 40, men mulighetene er størst i de øvrige byene nevnt her. Gran Canaria er det mest populære reisemålet i høstferien, ingen over, ingen ved siden. 

Les også: Vi flykter hit i høstferien

Kontakter

Bilder

Tre barn som hopper ut i et basseng på Gran Canaria
Gran Canaria er nordmenns absolutte favoritt i høst og vinter. Nå kan du sikre deg en siste liten høstferie fra Stavanger, Bergen, Trondheim eller Haugesund.
Last ned bilde

Om oss

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 25 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Spania. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.  TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom