Kenth fra Skien er en av Norges Hyggeligste!

Del

Lørdag kveld var det duket for bransjekåringen Norges Hyggeligste Håndverker og blant 24 nominerte i 8 ulike kategorier var det Kenth Antonsen fra Skien som gikk helt til topps i kategorien åpen klasse.

Kenth og resten av kveldens vinnere
Kenth og resten av kveldens vinnere Norges Hyggeligste Håndverker

Det var en stolt og glad vinner som tok imot prisen på ærverdige Gamle Logen i Oslo lørdag kveld. 

Det føles litt ubeskrivelig, men jeg er veldig veldig glad og takknemlig, helt overveldet sier Kenth rett etter å ha bli kåret til Norges Hyggeligste Håndverker i åpen klasse. 

Gir tilbake til samfunnet 

–  Kenth har imponert juryen med sin lidenskap for håndverksfaget. Han har mange verktøy i verktøykassa, og bruker dem så godt han bare kan. Kenth har vært åpen om en belastet fortid, og jobber nå målbevisst for å bygge et nytt liv. I dag gir han tilbake til samfunnet, og gir mange som trenger det en ny sjanse. Det sier jurymedlem og administrerende direktør i Mittanbud, Håvard Bungum. 


Til daglig leder Kenth bedriften To Brødre Håndverkere for Samfunnet AS. En bedrift han har startet sammen med broren, med et dypere formål enn bare håndverk, nemlig å hjelpe tidligere innsatte med å reintegrere seg i samfunnet ved å tilby dem jobbmuligheter.

Kontakter

Bilder

Kenth sammen med kveldens konferansier, Petter Pilgaard
Kenth sammen med kveldens konferansier, Petter Pilgaard
Last ned bilde

Om oss

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom