Amalie fra Bjørnafjorden er Norges Hyggeligste lærling

Del

Lørdag kveld var det duket for bransjekåringen Norges Hyggeligste Håndverker og blant 24 nominerte i 8 ulike kategorier var det Amalie Strønen Olsen fra Bjørnafjorden som gikk helt til topps i kategorien lærling.

Amalie med kveldens konferansier, Petter Pilgaard
Amalie med kveldens konferansier, Petter Pilgaard Norges Hyggeligste Håndverker

Det var en stolt og glad vinner som tok imot prisen på ærverdige Gamle Logen i Oslo lørdag kveld. 

Det føles veldig bra og veldig uforventet. Norges Hyggeligste Håndverker har betydd veldig mye. Det har vært mye trøkk og det er veldig hyggelig at så mange har engasjert seg, sier den glade lærlingen, rett etter å ha blitt kåret til Norges Hyggeligste i sin klasse. 
En god rollemodell med lidenskap for faget

Amalie er en utrolig flott rollemodell som har tatt bevisste valg i livet, og som har lidenskap for faget sitt. Hun gjør dessuten en stor innsats i å fremsnakke faget, og er dermed et stort forbilde for andre som ønsker å følge hennes fotspor. Det sier jurymedlem og daglig leder i Boligmappa, Erling Olaussen.

Kontakter

Bilder

Amalie sammen med kveldens konferansier, Petter Pilgaard
Amalie sammen med kveldens konferansier, Petter Pilgaard
Last ned bilde

Om oss

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom