Marianne fra Sandnes er Norges Hyggeligste maler

Del

Lørdag kveld var det duket for bransjekåringen Norges Hyggeligste Håndverker og blant 24 nominerte i 8 ulike kategorier var det Marianne Fløysvik fra Sandnes som gikk helt til topps i kategorien maler.

Marianne mottar pris av Juryformann Kristin Skogen Lund
Marianne mottar pris av Juryformann Kristin Skogen Lund Norges Hyggeligste Håndverker

Det var en stolt og glad vinner som tok imot prisen på ærverdige Gamle Logen i Oslo lørdag kveld. 

Det føles helt spektakulært! Det har vært et helt enormt engasjement og jeg er så stolt. Jeg følte meg som en vinner allerede før kåringen var i gang, bare ved å være her. Hele opplegget er så stort, mye større enn jeg trodde det skulle være. Jeg tror egentlig ikke folk helt forstår hvor stort og viktig dette er, sier den glade vinneren fra Sandnes etter å ha blitt kåret til Norges Hyggeligste Maler 2023. 

Et kvalitetsbevisst arbeidsjern

Marianne fremstår som et kvalitetsbevisst arbeidsjern, som leverer det lille ekstra med et stort smil. Det har vært stort engasjement i Marianne sin tilhengerskare og hun har fått svært mange stemmer og nominasjoner. Det er ingen tvil om at Marianne er en verdig kategorivinner. Det sier jurymedlem og markedssjef i Volkswagen nyttekjøretøy, Ingvild Øversveen.

Kontakter

Bilder

Marianne mottar pris fra juryformann, Kristin Skogen Lund
Marianne mottar pris fra juryformann, Kristin Skogen Lund
Last ned bilde

Om oss

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom