Roger fra Strømmen er Norges Hyggeligste tømrer

Del

Lørdag kveld var det duket for bransjekåringen Norges Hyggeligste Håndverker og blant 24 nominerte i 8 ulike kategorier var det byggmester, Roger Haagensen fra Strømmen som gikk helt til topps i kategorien tømrer.

Roger Haagensen sammen med resten av årets vinnere
Roger Haagensen sammen med resten av årets vinnere Norges Hyggeligste Håndverker

Det var en stolt og glad vinner som mottok prisen fra scenen på Gamle Logen i Oslo. 

Det føles helt fantastisk, jeg kan ikke si noe annet. Det er moro å bli satt pris på og det er moro at så mange mennesker har stemt og engasjert seg. Jeg så at min introduksjonsvideo på Norges Hyggeligste Håndverker sin Instagram-konto var delt mellom tredve og førti ganger, det er veldig gøy, sier den glade vinneren. 

En vinner med X-faktor

Roger er faglig dyktig og inkluderende. Han er en flink og entusiastisk håndverker, som har en x-faktor som vi i juryen setter pris på. I tillegg har han gjort en stor innsats for å bli en bauta i faget, sier juryformann og styreleder i Schibsted, Kristin Skogen Lund.

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Roger sammen med kveldens konferansier, Petter Pilgaard
Roger sammen med kveldens konferansier, Petter Pilgaard
Last ned bilde

Om oss

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom