Universal Music Norge

Ny musikk fra Dolly Parton, Stephen Sanchez, Felix Jaehn & Jonas Blue, TALK, Troye Sivan og 070 Shake!

Del

Aiba setter tonen for høsten

 

Dolly Parton slipper sitt nye album ROCKSTAR 17. november. Det nye albumet inneholder 30 sanger, som inkluderer ni originale låter og 21 ikoniske, blant annet 4 Non Blondes sin megahit fra 1993, "What’s Up" feat. Linda Perry, som nå er ute. 

 

Chappell Roan sitt øyeblikk er her. I dag slipper hun endelig sitt debutalbum The Rise and Fall of a Midwest Princess. Den amerikanske sangeren og låtskriveren er kjent for sin kraftige og teatralske stemme og hun beskriver selv sin stil som "mørk pop med balladeundertoner". Hun slo i 2020 gjennom med låten "Pink Pony Club", produsert av Dan Nigro, som er kjent fra sitt arbeid med superstjerner som Kylie Minogue og Olivia Rodrigo.  

 

Som oppfølger til hiten "Rush" er Troye Sivan nå tilbake med ny singel "Got Me Started". Låten er produsert av Ian Kirkpatrick, som tidligere har jobbet med artister som Dua Lipa og Selena Gomez. Etter refrenget hører man en synthsample mange kanskje kjenner igjen, fra den australske duoen Bag Raiders sin "Shooting Stars". I likhet med "Rush", er denne singelen også laget for å danse til, noe videoen også viser. Her danser Sivan og hans gjeng med dansere nedover gatene i Bangkok, se den HER.

 

Stephen Sanchez er i dag ute med sitt andre album, Angel Face. Albumet inneholder 50/60-tallsinspirerte låter slik som hiten "Until I Found You", som er produsert av Ian Fitchuk.  Angel Face er ment til å fortelle historien om Sanchez sitt alterego "The Troubadour Sanchez”, som er en mann fra året 1958. Gjennom singlene "Evangeline", "Only Girl" og "Be More" forteller han en vintage kjærlighetshistorie. På sangen "No One Knows" har han fått med seg singer/songwriter Laufey og  Ben Schneider fra Lord Huron på produksjon.

 

Felix Jaehn and Jonas Blue, to produsenter som gjentatte ganger har gått gull og platina, er nå ute med andre samarbeidslåt "Past Life". Låten følger opp deres tidligere samarbeid på "Weekends". "Past Life" er i ekte "Happy Rave" stil, en sjanger som Jaehn har selv navngitt. 

 

Den Grammyvinnende pop-prinsessen Kim Petras slapp denne uken albumet Problematique. Slippet kom uventet på fansen, som tidligere hadde fått beskjed om at albumet var lagt på hylla, som følge av at deler av det hadde blitt lekket. Nå har det blitt gravd frem fra hvelvet og inneholder 10 spor med euforisk pop inspirert av fransk housemusikk og parisiske lydlandskap. På sangen "All She Wants" har Petras fått med seg den ikoniske hotellarvingen Paris Hilton.   

 

TALK er tilbake med singelen “Wasteland”. Denne slippes rett før lanseringen av debutalbumet Lord of the Files & Birds & Bees. Hans første singel "Run Away to Mars" gikk viralt på TikTok og gikk først til platina her i Norge. Canadieren var nylig på Norgesbesøk i sammenheng med By:larm og spilte 15. september på John Dee. Artisten er kjent for sin kraftige stemme, unike klesstil og å spre positivitet til sine fans.  

 

070 Shake har i lang tid teaset sin nye singel “Black Dress” , nå er den endelig her! Med dette tar rapperen et skritt inn en ny ære av sin karriere. I sommer spilte 070 Shake på årets Slottsfjell, hvor fansen fikk en en smakebit på singelen og annen ny musikk. Med singelen slippes også en musikkvideo, regissert fast samarbeidspartner Noah Lee. Se videoen HER

 

Progrock-legendenen i RUPHUS feirer at det er 50 år siden de slapp debutalbumet sitt. Nå er bandet klare for jubileumskonsert på Rockefeller 25. oktober og ute med singelen “Born in a Golden Age”. På denne nye innspillingen synger Gudny Aspaas og Rune Sundby sammen for første gang siden de begge var vokalister på “New Born Day”. I oktober er det 50 år siden Ruphus ga ut det legendariske albumet New Born Day, som er hyllet som et av 70-tallets aller beste progrock-album, og som også utvilsomt har tålt tidens tann. 

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode24.11.2023 09:57:48 CET | Pressemelding

Sully & Faraz sjarmerte både dommere og seere i senk med sin audition på Norske talenter tidligere i år. Med sin egenskrevne låt "100 ting" var de soleklart videre med i konkurransen. Hkeem, som er en av dommerne, likte godt det han så, og kom med flere lovord til gutta: «Jeg har hundre ting på mitt hode, hode, hodeee. Det at jeg har fått hooket i hodet sier jo litt folkens. Dere har et veldig stort potensiale, dere må aldri slutte å rappe... Jeg likte det her altså.» - Hkeem Sully (13) og Faraz (14) møttes allerede når de var i 10-11 års alderen i studio på Furuset Bibliotek. Der fikk de god hjelp fra mentorene Eskinder Roth og Aiyo Rasa til å lære seg låtskriving og musikkproduksjon, og de har laget musikk sammen siden. Drømmen er å bli artister, og å gjøre mamma stolt. Parallelt med deltagelsen i Norske Talenter har låten deres "100 ting" levd sitt eget liv, og trender nå stort på internett. Med snart 4000 creations på TikTok fra store profiler som Ramón, Amanda Delara og Filip Barg

Ny musikk fra Dolly Parton, Atle Pettersen, boygenius, Emelie Hollow, Bon Jovi, 2 Chainz & Lil Wayne!17.11.2023 12:45:08 CET | Pressemelding

Ny julelåt fra Atle Pettersen Emelie Hollow gir oss “Jula Tilbake” Universal Music annonserer samarbeid med nystartede Miktam Records – et nytt hjem for norske indieartister Universal Music Group (UMG) er verdensledende innen musikkbasert underholdning og deres familie bestående av artister, låtskrivere, forlag, plateselskaper og distribueringspartnere, mottok forrige helg Grammy-nominasjoner i alle de mest sentrale kategoriene. Billie Eilish (Interscope), boygenius (Interscope) , Jon Batiste (Verve /Interscope), Olivia Rodrigo (Geffen/Interscope), Taylor Swift (Republic) mottok alle seks nominasjoner hver. Les mer om alle nominasjonene her. I 2024 markerer Norges største festival, Tons of Rock, sitt 10-års jubileum. I den anledning topper Metallica deres fullpakkede festivalplakat. Metallica er verdens største metalband og er aktuelle med sitt siste album 72 Seasons, som ble sluppet i april i år. Greta Van Fleet, TOOL og Judas Priest er også blant bandene som spiller på neste års jubi

Ny julelåt fra Atle Pettersen16.11.2023 11:03:04 CET | Pressemelding

17. november slipper Atle Pettersen julelåten “Bedre neste år”, skrevet sammen med artist og poet Axel Frønes. Låten ble skrevet for å minne folk på at jula ikke er en lett høytid for alle. Låta kan høres her fra 17. november. – “Bedre neste år” er en låt til ettertanke. For å minne oss på at jula ikke nødvendigvis er den fineste tiden på året for alle. Vi må huske på å ta vare på hverandre, bry oss og hjelpe hverandre så godt vi kan. Også må vi aldri miste håpet, håpet om at ting kan bli bedre. Atle Pettersen trenger ingen introduksjon, han har vært en av Norges mest populære menn i mange år. Med en karriere som spenner over flere tiår har han hatt en rekke hits, vært stødig programleder for flere store TV-show og har blitt en favoritt blant både unge og gamle. Etter høy etterspørsel på sosiale medier, har også artisten gitt ut sin versjon av "Tenn lys", perfekt til adventstiden! Fra 27. november til 20. desember drar Atle Pettersen på juleturné for 6. året på rad. Du kan forvente båd

Emelie Hollow gir oss “Jula Tilbake”16.11.2023 10:08:02 CET | Pressemelding

Med sin silkemyke vokal, er Emelie Hollow er klar for å sette stemningen for julen med en hjertevarmende julelåt, “Jula Tilbake”. Låten er en norsk versjon av originallåten “Feeling Of Christmas” som ble Emelie ga ut i 2017. Låten belyser et svært viktig og sårt tema; julen er en tid for glede, samvær og kjærlighet, men det kan også være en utfordrende tid for mange. Nå som vi nærmer oss julesesongen med stormskritt, er det spesielt viktig å sette fokus på omsorg, medfølelse og viktigheten av å ta vare på hverandre. Om originallåten sa Emelie dette om budskapet: “for noen er julen en tung og ensom tid. "Feeling Of Christmas" handler om nettopp dette, og hvor viktig det er spesielt i julen, å verne om de som trenger det mest”. Jeg elsker jo jul, så det passer meg midt i blinken å gi ut julesang! Dette er egentlig en sang jeg skrev i 2017 på engelsk, som jeg nå har prøvd å gjendikte på norsk. Det er litt skummelt å skulle oversette noe som allerede eksisterer og folk kanskje har et forho

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom