Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeri- og havministeren tek imot NOU frå Havbruksutvalet

Del

Torsdag 28. september mottek fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran utgreiing (NOU) frå Havbruksutvalet. Linda Nøstbakken leiar utvalget som har sett på tillatelsessystemet i havbruksnæringa.

Fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran mottek utgreiing frå Havbruksutvalet.
Fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran mottek utgreiing frå Havbruksutvalet. Emil Bremnes/Nærings- og fiskeridepartementet

Havbruksutvalet har siden 8. oktober 2021 gjennomgått tillatelsesystemet i havbruksnæringa. Utvalet har hatt som oppgåve å se på heilskapen i systemet og korleis det kan tilpassas dagens og fremtidas utfordringar.

Våren 2023 fekk utvalet utvida mandat for å vurdere ulike tiltak for å fremja teknologiutvikling som gir meir berekraftig vekst.

Les meir om Havbruksutvalet

Under framlegginga vil utvalsleiar Linda Nøstbakken presentere dei viktigaste funna frå rapporten.

Praktisk info:

Tid: 28. september kl. 09:30-11:00.

Stad: Møterom Rjukan i Nærings- og fiskeridepartementet, Kongensgate 8

Strauming:
Overrekkinga blir filma av Tryggings- og serviceorganisasjonen til departementa (DSS) og kan følgjast direkte på denne sida. Her kan også videofila lastast ned i etterkant. DSS distribuerer publiseringspunkt til media som vil sende arrangementet direkte. DSS kan kontaktast på telefon 22 24 88 45 eller e-post dss-videoproduksjon@dss.dep.no.

Presse som ønskjer å bygge inn nett-tv-sendinga på sine nettsider finn embed-kode ved å trykkje «Del video»-knappen i videospelaren på sida.

Kontakter

Om oss

Departementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Innsyn: NFDs postjournal er søkbar hos www.eInnsyn.no

Du kan følgje NFD på Twitter | Facebook  | Flickr

Følg pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nærings- og fiskeridepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom