Volkswagen åpner salget av nye ID.4

Del

Volkswagen åpner nå for at norske kunder kan bestille de nye og oppgraderte utgavene av ID.4 og ID.5, med mulighet for raskere lading, kraftigere ytelser og lengre rekkevidde.

ID.4 GTX
ID.4 GTX

Volkswagens bestselgermodeller forbedres ytterligere, og til tross for flere viktige oppgraderinger kan begge modellene bestilles til samme kampanjepris som dagens ID.4 og ID.5. Også de oppgraderte GTX-versjonene er innlemmet i kampanjen.   

- Allerede ettertraktede modeller blir enda mer attraktive med de forbedringene som kommer. Det er snakk om substansielle forbedringer, og vi er veldig glade for å kunne innlemme nye ID.4 og ID.5 i den kraftfulle jubileumskampanjen vår, sier Wiebke Neumann, salgssjef for Volkswagen Norge i Harald A. Møller AS.   

Volkswagen markerer i høst at det er 75 år siden merket først ble etablert i det norske markedet. Som en del av denne markeringen har Volkswagen nå en jubileumskampanje for ID.-bestselgerne ID.4 og ID.5, inkludert GTX-versjonene med firehjulstrekk.

De oppgraderte versjonene av ID.4 og ID.5 er ennå ikke typegodkjent, så de endelige verdiene er ikke klare. Men modellene og flere av variantene får mer kraft, vesentlig forbedret dreiemoment, mulighet for raskere hurtiglading, og mulighet for forvarming av batteriet. I tillegg får modellene nytt infotainmentsystem via en større skjerm som en del av standardutstyret, og den helt nye stemmestyringsassistenten IDA. Også rekkevidden skal forbedres.  

Selv om verdiene ikke er offisielle, lover Volkswagen både en mer dynamisk og komfortabel kjøreopplevelse med oppgraderingene som kommer med ny ID.4 og ID.5. Norske kunder kan bestille bilen hos sin Volkswagen-forhandler med utgangspunkt i de samme prisvilkårene som modellene er tilgjengelige for allerede.

- Nye ID.4 og ID.5 kan bestilles for dagens pris så lenge kampanjen pågår, og så ser vi virkelig frem til å kunne introdusere kundene for en enda bedre utgave av en allerede konkurransedyktig modell, sier Neumann.     

Hun legger til:

- Når vi åpner for bestilling før typegodkjenningen foreligger, og alle verdiene er offisielle, så løser vi det ved at kundene signerer på et eget skriv ved siden av kontrakten. Så kan forhandlerne dele noen ganske presise indikasjoner, slik at kundene får god informasjon før de bestiller.

Det er ulike forbedringer som påvirker de forskjellige variantene av ID.4 og ID.5, men i stort åpner oppgraderingene for at nye kunder kan få mulighet for forvarming av høyvoltbatteriet, økt effekt, høyere dreiemoment, økt ladehastighet ved hurtiglading og dessuten økt rekkevidde. Bilene leveres med den nye programvareversjonen 4.0. 

Produksjonen av nye ID.4 og ID.5 starter om kort tid, og de første bilene skal komme til landet nærmere slutten av året.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Volkswagen ID.4 GTX
Volkswagen ID.4 GTX
Last ned bilde
Volkswagen ID.5 GTX
Volkswagen ID.5 GTX
Last ned bilde

Volkswagen personbil - fullelektrisk i 2024

Volkswagen har biler i ulike størrelser for ulike behov, med et vidt spekter av egenskaper. Når du velger Volkswagen, blir du en del av verdens største bilteam. Ser du vår logo på veggen, vet du at du får ekspertisen du trenger – uansett hvor du er i verden.

Bærekraftig ressursbruk og utfasing av fossile energikilder er blant de største utfordringene i vår tid. Volkswagen skal være en pådriver for at verden når målene i Paris-avtalen. Derfor skal vi fortsette å kutte utslippene ved våre fabrikker, og hos våre underleverandører. I det norske nybilmarkedet er Volkswagen personbil et fullelektrisk merke allerede fra 1. januar 2024.  

Følg pressemeldinger fra Volkswagen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen

ID.7 Tourer: Nytt navn og nye bilder av Volkswagens elektriske stasjonsvogn30.10.2023 11:06:54 CET | Pressemelding

Volkswagens første elektriske stasjonsvogn får navnet ID.7 Tourer ID.7 Tourer kombinerer stor plass med effektivitet og lang rekkevidde Modellen lanseres i Europa til neste år – samme år som Volkswagen personbil i Norge blir fullelektriske De første bildene av Volkswagens fortsatt lett kamuflerte stasjonsvognutgave av ID.7 blir nå offentliggjort, sammen med modellens nye navn. Volkswagen ID.7 Tourer treffer norske veier i 2024.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom