Informasjonsmøte 19/9 kl 11-13 om konsekvenser etter ekstremværet

Del

Jernbanedirektoratet, Bane NOR, SJ Norge og Entur inviterer til felles informasjonsmøte om konsekvensene for togtilbudet etter høstens ekstremvær, tirsdag 19/9 kl 11-13 hos Jernbanedirektoratet. I møtet vil vi orientere om hva som skjedde i kjølvannet av ekstremværet, hva som er gjort av avbøtende tiltak, hva status er nå og hva som er planlagt fremover.

Randklev bru etter ekstremværet
Randklev bru etter ekstremværet Sigbjørn Korsgård, Bane NOR

Målgruppen for møtet er berørte fylkeskommuner, kommuner, jernbaneforum, NHO-organisasjoner og næringslivsaktører. I tillegg inviteres pressen til å overvære møtet og vil få anledning til å stille spørsmål i etterkant.

Møtet arrangeres fysisk i Jernbanedirektoratets lokaler i Oslo, i tillegg til at det er mulig å delta på Teams. Dette er et åpent møte, og invitasjonen kan videresendes.

De som ønsker å delta fysisk bes om å sende e-post til line.poppe@jernbanedirektoratet.no innen mandag 18/9 kl 12.00.

Program

Kl. 11.00

  • Orientering fra Jernbanedirektoratet v/jernbanedirektør Knut Sletta
  • Orientering fra Bane NOR v/konsernsjef Henning Bråtebæk
  • Orientering fra SJ Norge v/administrerende direktør Rikke Lind
  • Orientering fra Entur v/administrerende direktør Christel Borge

Kl. 12.00

  • Spørsmål fra deltakerne

Kl. 12.45

  • Møtet avsluttes, og direktørene vil være tilgjengelig for spørsmål fra pressen

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Jernbanedirektoratet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Jernbanedirektoratet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Jernbanedirektoratet

Anbefaler ikke utbygging av Nord-Norgebane27.9.2023 13:00:00 CEST | Pressemelding

Jernbanedirektoratet har gjennomført en konseptvalgutredning for Nord-Norgebanen. Utredningen viser at en fullt utbygget Nord-Norgebane er anslått å koste 280 milliarder kroner, har svært lav samfunnsøkonomisk lønnsomhet og har negative innvirkninger på klima og natur. Direktoratet anbefaler i stedet å arbeide videre med å utvikle Nordlandsbanen og Ofotbanen for å styrke transporttilbudet til og fra Nord-Norge.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom