Ticket Feriereiser

Hit reiser vi i høstferien

Del

Høstferien står for døren, og reiselysten er på topp. I år er ni av ti destinasjoner til varmere steder. London og Bangkok bytter plass på toppen som årets mest populære reisemål i høstferien. I år gjør Barcelona comeback og klatrer opp til fjerdeplass på topplisten, fra åttende i fjor. Her kommer Tickets ti-på-topp for høstferien.

Høstferien er et populært tidspunkt å reise til utlandet for barnefamilier, da det er den eneste skoleferien mellom sommer og jul. Mange benytter anledningen til å lade batteriene med sol og nye opplevelser før årets mørke og kalde måneder. I år er London det mest populære reisemålet, med sitt pulserende bymiljø og verdenskjente severdigheter som tiltrekker seg besøkende år etter år.

- London er en klassiker når det kommer til høstreiser. Alt finnes her – shopping, severdigheter, spennende mat og man finner noe som passer for alle, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket.

Sammenlignet med høstferien 2022 ser vi noen interessante endringer. Barcelona, ​​​​Antalya og Roma har økt i popularitet, mens Amsterdam har tapt terreng, og ertsattes av solfylte Roma på topplisten. Den kanskje mest interssante nyheten er imidlertid at London har kuppet førsteplass på topplisten og dermed gått forbi Bangkok.

- Thailand har alltid vært en ferieklassiker blant nordmenn, men de siste årene har de fleste naturlig nok valgt å holde seg innenfor Europa på ferien. Det er så fint å se at nordmenn igjen reiser til vakre, eksotiske Thailand, sier Ellen Wolff Andresen.

Toppdestinasjonene for høstferien

  1. London (2)
  2. Bangkok (1)
  3. Alicante (3)
  4. Barcelona (8)
  5. Gran Canaria (6)
  6. Mallorca (4)
  7. Antalya (Ny)
  8. Malaga (10)
  9. Roma (Ny)
  10. Kreta (9)

Kilde: Tickets bookingstatistikk, reiser med avreise i høstferieukene (uke 40 + 41) bestilt t.o.m. 10. september 2023 sammenlignet med samme uker i 2022. Tallene i parentes viser plassering i 2022.

Nøkkelord

Kontakter

Om Ticket

Ticket er Nordens største feriereisebyråkjede med salg via butikk, på telefon og online. Ticket selger reiser fra samtlige ledende charterselskap, reisearrangører, cruiserederier, flyselskap, hotell og leiebilselskap. Ticket har 68 butikker i Norge og Sverige og online salg i 10 land under varemerkene Ticket, AirnGo og Charter. Ticket Feriereiser eies av investeringsselskapet Braganza.  

Følg pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ticket Feriereiser på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Europas vakreste turstier1.8.2023 09:30:00 CEST | Pressemelding

Europa er en skattekiste av naturlig skjønnhet og tiltrekker seg turgåere fra hele verden. Med sine dramatiske fjell, pittoreske kystlinjer og varierte landskap, tilbyr kontinentet noen av de mest imponerende turstiene. Utforsk disse vakre reisemålene til fots og opplev naturens prakt på nært hold. Reisebyrået Ticket har laget en liste over våre favoritter blant Europas flotte turstier, som gir deg sjansen til å bli inspirert til å finne din neste vandringsreise.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom