Burim fra Jessheim kan bli Norges Hyggeligste!

Del

For syvende året på rad skal håndverksbransjen hylles, og syv år etter at han kom til Norge, og startet som kjøkkenmontør er Burim Avdyli finalist i kåringen Norges Hyggeligste Håndverker.

– Jeg hjalp ofte naboen vår som ung, med kjøkkenet og oppussing. Det var noe jeg likte veldig godt, og fortsatte med det “når jeg ble stor”, humrer Burim. 

Interessen for håndverkfag startet allerede i ung alder. Burim er opprinnelig fra Kosovo, men 35 åringen kom til Norge i 2016, og bor i dag på Jessheim. Interessen for faget har han hatt med seg hele veien fra Kosovo til Norge. 

Burim er nominert i kategorien Åpen Klasse, og det er kjøkkenmontering som er hans spesialitet. Til tross for at han ikke hadde hørt om kåringen før han selv ble nominert, syns han det er stort å være med. – Jeg blir jo veldig stolt, sier Burim litt forsiktig. 

Den store finalen går av stabelen på Gamle Logen i Oslo, den 23.september med selveste Erna Solberg som hovedprisutdeler. At han er en særdeles populær kandidat er det liten tvil om. Gjennom vårens nominasjonsrunder har det nemlig ikke blitt spart på lovordene om Burim. Positiv, kreativ og faglig dyktig går igjen fra kunder og kollegaer.  Om det er nok til å gå hele veien til topps for den blide kjøkkenmontøren fra Jessheim, det gjenstår å se. – Jeg tror ikke jeg vinner, men det hadde jo vært veldig kult, sier han.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

– Jeg har aldri en kjedelig dag på jobb, forteller Burim
– Jeg har aldri en kjedelig dag på jobb, forteller Burim
Last ned bilde
Interessen for håndverksfaget har Burim hatt med seg hele veien fra Kosovo til Norge.
Interessen for håndverksfaget har Burim hatt med seg hele veien fra Kosovo til Norge.
Last ned bilde

Om oss

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom