Roger fra Strømmen kan bli Norges Hyggeligste Håndverker – Jeg er som en cowboy, og hammeren er snekkerens pistol

Del

For syvende året på rad skal håndverksbransjen hylles, og etter 33 år som tømrer er Roger Haagensen en av favorittene til å stikke av med tittelen, Norges Hyggeligste Håndverker.

– Jeg brenner for å skape og konstruere, og når jeg får jobbe med det jeg brenner for er det umulig å ikke være blid og positiv, sier Roger Haagensen, tømreren fra Strømmen som nå har kommet seg helt til finalen i kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2023.

Å skape har vært en stor del av livet til den blide tømreren, helt siden barndommen. Allerede som syvåring begynte byggingen, den gang i form av hytter i skogen. Også lego har vært en måte å dyrke lidenskapen. – Gleden med å skape har fulgt meg siden barndommen. Det eneste som har endret seg er at jeg har avansert fra hytter i skogen til litt større prosjekter, ler Roger. 

Etter 33 år i bransjen kan Roger kalle seg både byggmester, tømrermester og takstmann. Denne allsidigheten er et resultat av ønsket om å nettopp skape og inspirere, og det er tydelig at hans positive innstilling og brede kunnskap om tømrerfaget blir satt stor pris på. Han er nemlig populær både blant kolleger og kunder, og har flere kjente navn på kundelisten. Ulrikke Falch, influenser-paret Camilla og Julie Lorentzen og Ørjan Burøe, for å nevne noen. Alle er de fulle av lovord om både Roger og arbeidet hans. Han blir blant annet beskrevet som jordnær, morsom, faglig dyktig og en ordentlig optimist. 

– Jeg prøver å leve etter mottoet “vær mot andre som du ønsker at andre skal være mot deg”. For meg handler det om å være en glad og likandes kar, som ser positivt på livet. Jeg er definitivt en evig optimist, smiler Roger. 

Selv ble han helt skjelven da han fikk vite at han var en av finalistene i Norges Hyggeligste Håndverker 2023, men legger ikke skjul på at det er stor stas med alle de gode ordene.
– Det er slike tilbakemeldinger jeg lever for, og som holder motivasjonen min oppe. Jeg er veldig takknemlig for alle nominasjonstekster og stemmer. 

Om det går hele veien under den store finalen på Gamle Logen 23.september, det gjenstår å se, men at han er en av norges hyggeligste håndverkere er det liten tvil om.

Kontakter

Bilder

Det handler om å være en glad og likandes kar, som ser positivt på livet, sier Roger.
Det handler om å være en glad og likandes kar, som ser positivt på livet, sier Roger.
Last ned bilde

Om oss

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom